Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám problém a to takový že když mám telefon v kapse, tak se mi na něj celkem ochotně usazují nečistoty a prach, což nechápu protože kalhoty střídám a peru je. Pouzdro které jsem si na telefon koupil se mi zdá že až tak nepomáhá a je nepraktické. Už jsem z toho celkem bezradný, uvažoval jsem že si pořídím i bílý telefon, kde to nepůjde vidět, Mám Galaxy S4.
Máte někdo nějakou zkušenost, radu?
doplněno 07.02.15 14:17:Ještě mě napadlo telefon vrátit, doplatit si nějaké peníze a koupit si Sony Z3 která je odolná vůči prachu? Máte s ní někdo zlušenosti?
Nespravil by to obal?
doplněno 07.02.15 12:28:Já mám tento typ.
Vy muži to máte těžší,jelikož my si founy dáváme do kabelky a tam se nešpiní,alespoň mně ne.Což takhle koupit malou,sportovní crossbody? To by Vám pomohlo
Dobrý den, mám stejnou zkušenost - prostě se to umatlá a pak se na to chytá prach.
Snad jedině telefon nejdříve otřít a potom ho vložit do čisté kapsy. Ale, umatlaný mobil má snad každý. Zdravím!
wamp - a není ten obal to pouzdro, které tazatel již má?
doplněno 07.02.15 11:45:Tomu těžko zabráníte a musíte se o telefon starat - čistit ho.
Umatlaný telefon od otisků by mě nevadil, ale ten prach který se chytá všude i kolem domovského tlačítka a displeje mě pije krev.
Tak já nevím, mobily nosím od nepaměti v kapse nikdy jsem problém s ulpíváním prachu neměl a to jsem na čistotu těchto předmětů dost háklivý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.