Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon se kapse špiní

Od: ekko odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

mám problém a to takový že když mám telefon v kapse, tak se mi na něj celkem ochotně usazují nečistoty a prach, což nechápu protože kalhoty střídám a peru je. Pouzdro které jsem si na telefon koupil se mi zdá že až tak nepomáhá a je nepraktické. Už jsem z toho celkem bezradný, uvažoval jsem že si pořídím i bílý telefon, kde to nepůjde vidět, Mám Galaxy S4.

Máte někdo nějakou zkušenost, radu?

doplněno 07.02.15 14:17:

Ještě mě napadlo telefon vrátit, doplatit si nějaké peníze a koupit si Sony Z3 která je odolná vůči prachu? Máte s ní někdo zlušenosti?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nespravil by to obal?

doplněno 07.02.15 12:28:

Já mám tento typ.

Vy muži to máte těžší,jelikož my si founy dáváme do kabelky a tam se nešpiní,alespoň mně ne.Což takhle koupit malou,sportovní crossbody? To by Vám pomohlo :)

ekko
hodnocení

Koupil jsem si takovou koženou "kapsu" přímo od Samsungu ale že by to mělo nějaký velký efekt se říci nedá, telefon jde akorát z pouzdra špatně vytáhnout.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mám stejnou zkušenost - prostě se to umatlá a pak se na to chytá prach.

Snad jedině telefon nejdříve otřít a potom ho vložit do čisté kapsy. Ale, umatlaný mobil má snad každý. Zdravím!

wamp - a není ten obal to pouzdro, které tazatel již má?

doplněno 07.02.15 11:45:

Tomu těžko zabráníte a musíte se o telefon starat - čistit ho.

ekko
hodnocení

Umatlaný telefon od otisků by mě nevadil, ale ten prach který se chytá všude i kolem domovského tlačítka a displeje mě pije krev.

majsterjoe*

Prach a špína je všude, s tím nenaděláš nic. A je nesmysl si myslet že v kapse po vyprání nic není. Prach je všude, stačí jen vylézt ven strčit si telefon do kapsy a je to. Vše co se zatím dostalo na telefon se teď dostalo do kapsy

plavest*
hodnocení

0x

Až budeš prát kalhoty, otoč je naruby včetně kapes. Vypraš je a teprve potom je dej do pračky. Ti, co mají sušičku prádla, po každém sušení vidí na filtru, kolik prachu je v oblečení.

hodnocení

0x

Tak já nevím, mobily nosím od nepaměti v kapse nikdy jsem problém s ulpíváním prachu neměl a to jsem na čistotu těchto předmětů dost háklivý ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]