Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tagování celých složek a podsložek

Od: dawidececk® odpovědí: 4 změna:

Ahojte rádci, dělám si pořádek ve fotkách, obrázcích a ikonkách na všech svých úložisťích.

Stáhl jsem už asi 4. program pro organizaci obrázků, ale žádný nedokáže "otagovat" celou složku s podsložkami.

Mám sadu ikon roztříděné podle barev a velikostí do podsložek.

Poradíte nějaké řešení? Díky David :)

PS: Snad jsem zvolil správnou rubriku, ale napadlo mě, že fotografové budou mít s tímto zkušenosti :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

No a nestačilo by v Exploreru využít CTRL+A všechny soubory a v liště volbou Add Tag to provést? (Win 7)

Tagování celých složek a podsložek
hodnocení

Právě že já je nemám všechny soubory v jedné složce, ale:

ALL

- Weather

- - Hezky

- - - barevné

- - - - res

- - - - - drawable-(hdpi/mdpi/xxhdpi...)

a až tady jsou ikonky, snad chápete jak to myslím. Takto jsou roztříděné tisíce ikonek, dělat to po složkách se mi opravdu nechce :D

horak*

a když dáte do pole hledat třeba jpg, tak Vám to vybere vše i z podsložek a poto ten hromadný tag. A nastavení zobrazení másto toho mého details lze změnit na ikony.

hodnocení

To mě vůbec nenapadlo :O Díky :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]