Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně koupě přenosného dvd, jaké by měl mít základní parametry, zda má nějaký smysl tv tuner v přehrávači a jak je to s výdrží baterky. Budu vděčná i za nějaké tipy! Moc děkuji
Neumím erudovaně odpovědět, ale jako majitel přenosného DVD vyjádřím své poznatky. Mám již tři, možná čtyři, roky přehrávač Sencor SPV 7702T. Je vybaven i DVB, v příslušenství byla i velká spousta her a hrací panel. Používám jej poměrně často, během cest na přehrávání filmů, v místech pobytu pak k příjmu TV. Baterie vydrží při DVD okolo tří hodin, spíš více...
Dobrý den, dala jsem na vaši radu a pořídila si Sencor (model 7707T). Myslím, že modely jsou podobné, proto bych Vás ráda požádala o radu - v manuálu k přehrávači není moc vysvětleno nabíjení baterie, je tam pouze, že při nabíjení svítí zelený led indikátor a při plném nabití led bliká(nejsem si jistá, zda je myšlen led ind. na zdroji, ten svítí zeleně stále, měla jsem jej nabíjet minimálně 12 hodin a stále svítil zeleně, neblikal). Nevím tedy, jakým způsobem poznat, zda je přístroj nabitý... Dále mi neustále modře bliká (ne v pravidelných intervalech) okno pro příjem signálu dálkového ovládání(ale pouze když je přehrávač v elektrice, když jede na baterii tak nebliká vůbec), tak nevím, zda je to chyba či to tak má být. Budu Vám vděčná za jakoukoliv radu. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.