Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení jména při volání

Od: mikulkaj* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Potřeboval bych poradit,proč se mi při /přijmutí hovoru/ přestaly u některých čísel zobrazovat jména volajíciho,když před tím to bylo. Nyní se zobrazí jen číslo volajícího. Zkušebně jsem jedno číslo vymazal z paměti a znova jej tam vložil,ale zase se nezobrazilo jméno. Jsou to jmena která nejvíc používají. Překontroloval jsem nastavení telef.,ale na nic jsem nepřišel. Děkuji za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zřejmě je máte uloženy jak v paměti telefonu tak i na kartě.

Už se to tu řešilo,zkuste pohledat.

doplněno 05.02.15 11:33:

aala: nebo tak

aala
hodnocení

0x

Také se to stává, kdy si totéž číslo uložíte dvakrát - jednou třeba jako "brácha", podruhé jako "Karel".

hodnocení

0x

Tuhle nectnost mají nokie, pokud je číslo uloženo víckrát neukáží nic, většina ostatních telefonů v takovém případě ukáží jméno prvního uloženého čísla z více stejných na které narazí.

jaroslaw
hodnocení

0x

dobrý den

uložte si všechna čísla ve tvaru +420 xxx xxx xxx a vše bude v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]