Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tarify T-Mobile, volání a sms opravdu zdarma?

Od: pkalc odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, u mobilních operátorů jsem měl vždy jen kredit, ale říkal jsem si že některé tarify vypadají dobře. Například zde:
t-mobile.cz/... ,
mě zaujal hned první tarif za 349 Kč měsíčně. Poskytuje volání a sms do sítě T-Mobile zdarma. Ale je v tom nějaký háček? Jak říkám, odjakživa jsem měl jen kredit (což vyšlo poměrně draho), tak se mi moc nechce věřit že za 349 Kč bych dostal neomezené volání. Když byl tenkrát ten boom s neomezenými tarify tak jsem to moc nevnímal. Takže klidně mohu volat třeba hodinu v kuse či psát třicet sms každý den po celý měsíc do sítě T-Mobile a stejně zaplatím jen těch 349 Kč měsíčně? *nevi*
Předem děkuji za odpověď :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

audinos*
hodnocení

5x

Ano, opravdu to tak funguje.

fidonet*
hodnocení

3x

ne, není v tom háček. Ale pokud budete ještě hledat najdete tarif, kde za 330 kč je volání zdarmu uplně všude ! Opravdu mám provolaných cca 150 hodin do T mobilu a platim těch 350. Kdyby nebyli nenasytní a slevnili už dávno, neuteklo by jim 2.000.000 čísel k podružným operátorům. Nyní platím u Vodafonu za 9 čísel 330 Kč za volání zdarma mezi sebou a mám v tom kredit na 300 minut jinam. Hledej šmudlo ...

hodnocení

3x
akorát je třeba pamatovatObchodní podmínky k tarifům S námi v sítích, síť nesíť a bez hranic - z bodu 6.Volání na telefonní čísla virtuálních operátorů, která jsou provozována v síti T-Mobile, a na telefonní čísla provozovaná v síti T-Mobile pod jinou obchodní značkou než značkou T-Mobile (např. MOBIL.CZ), se nepovažuje za provoz do sítě T-Mobile a je účtován jako hovory mimo síť T-Mobile.doplněno 05.02.15 10:27: k termínu "neomezeně": v minulosti byl limit jednoho hovoru omezen na 59:59 min, tedy necelá hodina, zbývající čas hovoru byl už fakturován dle tarifu... nevím, jak je to teď...doplněno 05.02.15 10:31: a ještěUvedené ceny jsou včetně DPH a platí při uzavření smlouvy na 2 roky. Při pořízení tarifů bez závazku je jejich cena o 150 Kč vyšší.Cena za minuty platí při volání do všech sítí v ČR s výjimkou prémiových čísel. Cena SMS platí do všech sítí v ČR s výjimkou prémiových čísel.

to je zajimávé že tmobile nechce umožnit volání na mobil cz jako do vlastní sítě třeba u O2 to tak je neno bylo že do bleskmobilu se dá volat jako do vlastní sítě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]