Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, u mobilních operátorů jsem měl vždy jen kredit, ale říkal jsem si že některé tarify vypadají dobře. Například zde:
t-mobile.cz/... ,
mě zaujal hned první tarif za 349 Kč měsíčně. Poskytuje volání a sms do sítě T-Mobile zdarma. Ale je v tom nějaký háček? Jak říkám, odjakživa jsem měl jen kredit (což vyšlo poměrně draho), tak se mi moc nechce věřit že za 349 Kč bych dostal neomezené volání. Když byl tenkrát ten boom s neomezenými tarify tak jsem to moc nevnímal. Takže klidně mohu volat třeba hodinu v kuse či psát třicet sms každý den po celý měsíc do sítě T-Mobile a stejně zaplatím jen těch 349 Kč měsíčně?
Předem děkuji za odpověď
ne, není v tom háček. Ale pokud budete ještě hledat najdete tarif, kde za 330 kč je volání zdarmu uplně všude ! Opravdu mám provolaných cca 150 hodin do T mobilu a platim těch 350. Kdyby nebyli nenasytní a slevnili už dávno, neuteklo by jim 2.000.000 čísel k podružným operátorům. Nyní platím u Vodafonu za 9 čísel 330 Kč za volání zdarma mezi sebou a mám v tom kredit na 300 minut jinam. Hledej šmudlo ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.