Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starter zarivka

Od: milosm odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

u zarivky jsem vymenil trubici i starter,ale starter parkrat zablika a nic. Jak u stare tak u nove trubice a zkousel jsem i jiny starter,koupil jsem dva. Je to tlumivkou?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud starter problikne tak je tlumivka v pořádku. Myslím že máte špatný kontakt v paticích trubice.

doplněno 04.02.15 18:26:

A máte správné startéry? Jaké máte zářivkové těleso? Jedno trubicové,dvoutrubicové? A jaký máte rozměr trubek? Co máte napsáno za ůdaje na startéru?

milius86*
hodnocení

trubice je 36w a starter je 4-80w ,jednotrubicova,takze jeden starter. rozmer trubek se spravny,ale dekuji za reakci :)

doplněno 04.02.15 20:11:

zkusim vycistit patice

mkat*
hodnocení

0x

Skúste pri zapnutom vypínači opatrne potočiť neonku.Do jednej aj druhej strany.Ak nemáte odpadnuteé droty ,a štarter z neonkov sú dobré,tak by mohla neonka naskočiť.

mkat:

neonka? :)

zářivka je nízkotlaká rtuťová výbojka, neonem je plněný startér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]