Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí pekárna

Od: klobaska* odpovědí: 5 změna:

Chystáme se koupit domácí pekárnu do naší domácnosti (4 os.) a ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s nimi, popř. jakou mi doporučíte. Cenový limit 3tis. Kč.
Děkujiii. M

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eivlis*
hodnocení

2x
Nedávno jsme řešili to samé.Jsme taky 4,z toho 2 naše děti.Začala jsem toužit po pekarne,protože hodně lidí je z ni nadšení,takže jsem začala studovat jaká je ta něj,recenze lidí atd. Pokud jsou 4 lidi v domácností,tak je lepší se 2 hnetaky a na vetsi množství mouky,Jak je řečeno výše,tak ne každá drahá je lepší než levnějši.. Četla jsem,porovnavala cenu a kvalitu a rozhodla jsem se hlavně na základě doporučení lidí pro pekárny Eta Harmonie kolem 2tis.Teď patřím i já mezi ty nadšence.Doma mi ušetřila spoustu času,péče uzasnej chleba,dělá za mě všechny těsta,jsem nadšená..
klobaska*
hodnocení

Děkuji. Osobně bych také raději něco od ETY, prozatím pročítám recenze :)

hodnocení

2x

Buď ETA nebo ty, co čas od času prodává v akci Lidl (to je myslím nějaká polská výroba). Doporučuju takovou, která má dva hnětací háky, jinak je to celkem jedno.

My vybírali mezi Etou harmony a Moulinexkou za stejnou Manželka si nakonec prosadila Etu protože ji má její známá. Po třech letech jsme museli kupovat novou vnitřní nádobu protože se u jednoho hnětacího háku vydřelo futro a hák začal prokluzovat. Myslím že se vyplatilo vsadit na Etu protože na jiný výrobek bysme asi mísu nesehnali.

hodnocení

0x

Možná by Vám pomohlo toto video

stream.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]