Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,zda někdo neví, jak je možné toto:
Na jakém principu to funguje..?
Děkuji.
Dobrý den, já v tom vidím nějaký trik, resp. manipulaci - sepnutí se povede i při kontaktu nehtu a čumáčku. Kočka leží na lampě chlupatým tělem, ale dotek na její tělo tu lampu nerozsvítí. Moc tomu nevěřím. Zdravím!
doplněno 04.02.15 10:32:karolina - pokud to není trik, tak má pravdu kolega - prostě prodloužíte tu vodivost přes tu kočku. Ale, i na YouTube jsou videa manipulovaná a přijde se na to třeba až při bližším zkoumání nebo pozastavení videa. Ale, naštěstí to není nic, co by nás asi muselo trápit - je to jen legrace.
Dobrý den,
taky jsem si říkala, že to bude nějaký trik. Ale na Youtube těch videí je mnohem víc. Tak nevím.
Vyzkoušeno - funguje to. Moc jsme se pobavili. Když se kočka (i člověk) dotýká lampy trvale, lampa zůstane v posledním stavu před dotykem. Pokud se kocoura (i člověka) někdo dotkne, lampa reaguje. Tělo kočky je vodič a lampa reaguje na změnu. Princip neznám a lampu kuchat nebudu - a kocoura taky NE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.