Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má smysl 3D televize?

Od: klaban* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, plánuji koupi nové televize a nevím, zda vzít obyř LED TV nebo 3D TV. Vysílání ve 3D zatím není, ale četl jsem článek, že brzy přijde, jen to musí ještě schválit EU. Dále by mě zajímalo když koupím např nějakou 125cm, tak mi je jasné, že pokud není vysílání v HD, bude obraz nic moc. Dá se nějakým technickým způsobem obyč SD vysílání nějak vylepšit?

Fakt s tou televizí mám dilema. Stále řeším buď to nebo to. Nebo myslíte raději vzít nějakou Ultra HD nebo si počkat, připlatit a vzít nějakou OLED nebo OLED Ultra HD TV? (až tedy budou). Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokrok nezastavíš, vždycky bude nějaká nová technologie přede dveřmi, takže když budeš čekat, budeš čekat pořád. Ber, co je, televize není na celý život, stejně ji za nějakých pět, osm nebo deset let vyměníš.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snad jen - pro člověka, který má nějakou oční vadu (nebo se ji dočká později) není 3D vhodné. Zdravím!

martinhajek*
hodnocení

0x

Pár programů ve 3D na satelitu vysílalo, už to ale zabalily. Takže některé BluRay disky, jinak nic. A už to tak i zůstane.

Teď je na pořadu dne UHDTV. Ovšem stále se koupě UHD televizoru nevyplatí. Není prakticky žádný kanál v nativním 4K rozlišení a ty telky jsou zatím příliš drahé.

klaban*
hodnocení

To máte pravdu, drahé jsou a co teprve oled obrazovky :) Pokud byste měl pravdu, tak 3DTV nemá smysl kupovat. Ještě vyřešit ten SD signál na velké televizi :)

figurek*
hodnocení

0x

Jsem ten nápad jednou dostal taky. Šel jsem do obchodu a nechal si 3D ukázat. Pustili mi nějaký fotbal a výsledek byl nic moc. Prostoru chyběla velikost. Hřiště vypadalo, jako kdyby bylo na stole a běhali po něm třícentimetroví pumprdlíci.

Proto vám radím : Tato technika ještě není hotová. Než koupíte 3D, je záhodno vyzkoušet, prověřit a dobře se dívat.

takjan*

Je to v podstatě mrtvá odnož. Vůbec nesplnila očekávání výrobců atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]