Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřebuju poradit mám samsung galaxy GT-B5330 a HTC desire X. První má querty klávesnici a je praktickej. A druhej je rychlejší a propracovanější.
Nevím jaký je lepší na používání. Prosím poraď te.
Co od těch mobilů očekáváš?
Samsung má mizerný display, pomalý procesor a ne zrovna velkou operační paměť, při používání dnešních aplikací s nějakým plynulým chodem nepočítej.
HTC má alespoň dvoujádrový procesor, o něco větší operační paměť a rozumnou velikost i rozlišení displaye, je to na úrovni dnešních nejlevnějších telefonů.
doplněno 03.02.15 15:12:Kdybych si měl vybrat který používat, tak určitě to HTC. Mám mobil prakticky stejný, ale od jiného výrobce a zatím mi dostačuje. Ten Samsung už je velmi zastaralý, ten je tak pro nějakého velkého "SMSkaře" (nebo chatovače), ale jinak jako smartphone moc použitelný není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.