Nejste přihlášen/a.
Můžete mi někdo prosím poradit? Uvažuji o koupi strojku Just a trim, který reklamujou v TV, ale nevím, jestli opravdu takto funguje. Máte s ním někdo zkušenosti? Opravdu funguje jak ukazují nebo ne. Děkuji
Větší podvod jsem nezažil, koupil jsem to, vůbec to nestřihá. Uvažuji o zažalovíní o klamavou reklamu.
Když koupíte výrobek,dostanete účet,který nemá číslo(nezákonné),ve spodní části účtu je upozornění na možnost vrácení do14dnů za podmínky neporušení obalu a nepoužitelnosti srojku.(jak ho ověříte a vyzkoušíte?) Takovou nezákonnou blbost může napsat jen nesolidní prodejce a podvodník. Použil bych ještě tvrdší slova, nemá to cenu.Na kontrolu obchodu máme ČOI-mevín jak si plní svoje povinnosti, když
spotřebič je nabízen (prodáván) přez televizi(veřejně) a v rekl.časopisech od pofiderních obchodů ,ČOI-na to nereaguje.
Na závěr stručně :Just a trim NEFUNGUJE- jeto hračka 3x předražená a koupí si ji jen takový blbec jako jsem Já.
PS. K výrobku by měla být dle zákona 22/78Sb doložena shoda - nedoložena - kontroluje Č0I .
Nekupovat, větší šmejd jsem neviděl. Nelze vyčistit, po odstranění nožů za účelem vyčistění, (podle návodu) nože již nedrží na svém místě.Pérka která mají nože fixovat, jsou z tak měkkého materiálu, že se nevrátí do původního stavu, ale deformují se. Vypínač nemá aretaci, takže při sebemenším doteku spíná strojek. Jedním slovem, šmejd.
Zdravím, Just a trim máme doma, jednou jsem ho použila na vlasech přítele. Funguje, ale musí si být opravdu jistý sám s sebou ten, kdo použije tento výrobek. Měla jsem strach, že bude chudák vypadat hrozně, ale nestalo se tak. Je pravdou, že to je opravdu jen na zkrácení boků a k holiči stejně zavítáte, ale na přechodnou dobu, mohu doporučit. Hezký den přeji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.