Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Just a trim

Od: hans16 odpovědí: 13 změna:

Můžete mi někdo prosím poradit? Uvažuji o koupi strojku Just a trim, který reklamujou v TV, ale nevím, jestli opravdu takto funguje. Máte s ním někdo zkušenosti? Opravdu funguje jak ukazují nebo ne. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Ano, v TV to vypadá opravdu lákavě. Ale zkuste se ještě pokoukat na internetu a porovnat jiné značky. Myslím, že jsem někde viděla lepší cenu. Určitě si uděláte lepší obrázek o nabídkách.*cteni*

hans16
hodnocení

Já bych radši, jestli někdo máte zkušenosti přímo s just a trim. Tak prosím někdo poraďte, jestli to je opravdu tak dobrý jak to ukazujou nebo ne. Díky

petr123*

Asi takhle - víš o nějaké věci z teleshopingu které opravdu funguje tak jak ukazují v televizi? Já si žádnou takovou nevybavuji...

petr12*

lzchips.wz.cz/... Zkuste se podívat na tenhle odkaz, kdy dotyčný uvěřil reklamě.

ozi
hodnocení

0x

Na info@euroline.cz ho nabízí za 330.- Až ho otestuju, dám tady vědět. Pepa

hans16
hodnocení

Díky moc za ten odkaz. To mi stačí. Myslím, že to mluví za vše:)

necase

Větší podvod jsem nezažil, koupil jsem to, vůbec to nestřihá. Uvažuji o zažalovíní o klamavou reklamu.

Když koupíte výrobek,dostanete účet,který nemá číslo(nezákonné),ve spodní části účtu je upozornění na možnost vrácení do14dnů za podmínky neporušení obalu a nepoužitelnosti srojku.(jak ho ověříte a vyzkoušíte?) Takovou nezákonnou blbost může napsat jen nesolidní prodejce a podvodník. Použil bych ještě tvrdší slova, nemá to cenu.Na kontrolu obchodu máme ČOI-mevín jak si plní svoje povinnosti, když

spotřebič je nabízen (prodáván) přez televizi(veřejně) a v rekl.časopisech od pofiderních obchodů ,ČOI-na to nereaguje.

Na závěr stručně :Just a trim NEFUNGUJE- jeto hračka 3x předražená a koupí si ji jen takový blbec jako jsem Já.

PS. K výrobku by měla být dle zákona 22/78Sb doložena shoda - nedoložena - kontroluje Č0I .

verca*

DOBRÝ DEN TAK MOJI PRARODIČE SI JEJ TAKÉ KOUPILI, NEFUNGUJE JE NAPROSTO K NIČEMU.

hodnocení

0x

Nekupovat je absolutně nefunkční,můj děda ho má a je naprosto k ničemu,také naletěl

napaleny*

Nekupovat, větší šmejd jsem neviděl. Nelze vyčistit, po odstranění nožů za účelem vyčistění, (podle návodu) nože již nedrží na svém místě.Pérka která mají nože fixovat, jsou z tak měkkého materiálu, že se nevrátí do původního stavu, ale deformují se. Vypínač nemá aretaci, takže při sebemenším doteku spíná strojek. Jedním slovem, šmejd.

artdeco
hodnocení

0x
Osobně nechápu jak tahle arogantní firma může bezostyšně nabízet svůj šmejd na veřejnoprávním médiu? Co dělá ČOI, co spotřebitelské testy? To na to ještě nikdo nepřišel nebo si je taky koupili? Sám jsem naletěl na jejich vysavač co vůbec nesaje a ještě se or reklamací vysmáli že funguje naprosto normálně, asi mají moc dobře spočítáno že než aby řadový zákazník podstupoval martyrium odborných posudků a popotahování přes vyšší instance, nechá si to líbit

nlucajda
hodnocení

0x

Zdravím, Just a trim máme doma, jednou jsem ho použila na vlasech přítele. Funguje, ale musí si být opravdu jistý sám s sebou ten, kdo použije tento výrobek. Měla jsem strach, že bude chudák vypadat hrozně, ale nestalo se tak. Je pravdou, že to je opravdu jen na zkrácení boků a k holiči stejně zavítáte, ale na přechodnou dobu, mohu doporučit. Hezký den přeji...

bobby
hodnocení

0x

Prave jsem to videl na Aukru, tak jsem zasurfoval. No des... tady i jinde

vasedeti.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]