Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poštovné zdarma Alfa.cz

Od: tom28 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, je opravdu možné že mi tento kabel přijde v cenně bez poštovného nebo to je jenom nějaký blaf, ke kterému stejnak ještě nutno připočíst nějakou cenu? Kabel Přijde mi to divné protože nic zadarmo jen tak není..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to objednáte na Alfa.cz, tak tam je skutečně uvedeno, že doprava je zdarma - ale, to uvidíte už při vyplňování objednávky. Pokud Vám tam připočítají cenu za dopravu, tak objednávku nedokončíte a vymažete. Zdravím!

doplněno 02.02.15 22:03:

No, je tam jen doběrečné 38,- Kč (pokud se neplatí předem). Doprava na Slovensko není zdarma.

doplněno 02.02.15 22:22:

pepr - já to nezkoušel, ale pouze četl v tom popisu. Ale, myslím, že tazatel není ze Slovenska, tak toto není pro něho podstatné.

layborr*
hodnocení

0x

Zdarma ano ,ale pouze tam kde jezdí ti 3 kurýři v okolí Ostravy ,

alfa.cz/...

Ale to platí jen při expresní přepravě tentýž den při objednání do 15 hodin.

Jinak při přepravě poštou nebo PPL je doprava zdarma pro kařdého po celé ČR.

Cena tudíž bude jen za kabel, samozřejmě za předpokladu, že nebudete platit dobírkou (38kč navíc), ale nejlépe předem na účet. Za platbu kartou je poplatek 0,97kč.

doplněno 02.02.15 22:19:

@Ben: Nevím jak u vás, ale mě to ukazuje dopravu i na slovensko zdarma. Jen to musí být s dobírkou. Jiná volba při objednání hází chybu.

tom28
hodnocení

Děkuji za vysvětlení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]