Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná baterie?

Od: pavelnov* odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer,mám nový telefon THL 4000. Nelíbí se mi délka (čas) nabíjení baterie. Má kapacitu 4000 mAh a první nabíjení trvalo neskutečných více jak 8 hodin! Nabíjení probíhalo klasicky ze sítě přes dodaný adaptér. Teď nabíjím podruhé ale přes PowerBank,nabíjím od asi 11 hodin, teď je nějakých 19:30 a stav baterie je nyní, po osmi hodinách nabíjení,30%.Při začátku nabíjení byla skoro 0%. Je tohle normální nebo se podle Vás jedná o vadnou baterii? Telefon vydržel po prvním nabití při průměrné zátěži asi 2,5 dne. Dík za Vaše názory

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Problém bude někde jinde. Pokud by šlo o špatné baterie, tak budou nabité během chvilky. To spíše vypadá na vlastní telefon, že je tam něco špatné. Jelikož je nový, tak bych to šel reklamovat. Nové baterie za takových 5-6 hodin musí být nabité. Nopak při nabití za 10 minut jsou baterie na odchodu.

pavelnov*
hodnocení

Teď,když nabíjím z PowerBanky a dělám něco na telefonu,tak procenta baterie padají dolů,jako kdyby to nestíhalo nabíjet. PowerBanka vypadá i po těch devíti hodinách stále jakoby nabitá, blikají čtyři že čtyř diod.

hodnocení

0x

Tak možno niečo s telefonom,no čudujem sa prečo doma nabíjate telefon cez PowerBank a či je nabitý na dostatočnú kapacitu.A inak niektore typy batérii po úplnom vybití to nemusia už rozchodiť.

pavelnov*
hodnocení

Jel jsem na odpolední do práce,tak jsem to nechal přes PowerBanky,abych nemusel přerušena nabíjení. Myslím si, že když baterie nepadá až na nulu PRAVIDELNĚ, tak ji to nemůže ublížit.

praivo*
hodnocení

0x

Co je to za adaptér? Běžné umí 500 mA a 4000/500=8... A jestli na telefonu běží něco náročné na výkon, tak zbývá méně energie pro baterii a nabíjení je ještě pomalejší.

pavelnov*
hodnocení

Nabíječka i PowerBank mají 2A.Telefon jsem nabíjel origo nabíječkou přes noc, nic extra na telefonu neběželo
wrzi
2A je docela hodně, ale účinek by měl být opačný - rychlejší nabíjení. Toto opravdu vypadá na závadu v telefonu.Doporučuji reklamovat

rv*
hodnocení

0x

Pro tyto případy mám

aliexpress.com/...

a hned vidím, jakým proudem nabíjím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]