Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Note 3 Home Button

Od: button odpovědí: 1 změna:

Ahoj, mám Note 3, teprve pár dní a je to skvělý telefon, ale... Home Button na telefonu nedrží uplně pevě, dá se s ním pohnout, zatím funguje v pohodě ale mám do budoucna strach aby se to nezhoršovalo a celkem ochotně se tam usazují nečistoty, a mezi displejem a rámečkem jak je těsnící guma tak je tam cosi bílého, vypadá jako by odlepidla a nejde se toho zbavit? Máte s tím někdo zkušenosti? Je to problém konkrétní kusu? Rukou mi prošly S4, S5, Note 10.1 2014 ale s tímhle jsem se setkal poprvé.

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x

Dobrý den, určitě máte záruku, pokud se Vám něco nezdá, tak dejte telefon na kontrolu do servisu, oni se Vám k tomu vyjádří. Není zde žádné foto a nikdo proto nemůže posoudit zdali se jedná o vadu, či ne!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]