Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon nejde zapnout

Od: bavlnik odpovědí: 6 změna:
Pomoc mám měsíc Sony xperia E3 a bohužel se mi vybil a následně se vypnul.Ale ten problém je v tom že byl vybitý celou noc a celý den - no,teď je cca 10 minut na nabíječce,celou dobu držím zapínací tlačítko - nic,ani dioda se ne rozsvítila.Telefon totálně kixnul.Je to opravdu tak hodně vybírá baterka nebo je to porucha? je to nový telefon a celkem dost by mě to naštvalo... Díky :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klidně to zapínací tlačítko pusť.

Počkej tak hodinu a pak telefon můžeš zkusit zapnout.

Možná ho budeš muset odpojit od nabíječky,pokud se chytne a naskočí,znova zapni a nechej ho nabít do maxima.

hodnocení

2x

Nechte to zapojené dlouho i když se nic neděje.Já myslím,že naskočí ale může to být třeba 0,5-1 hodinu,třeba i déle.Měl jsem stejný problém.

bavlnik
hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

nabíječka opravdu nabijí? Zkoušela jsi ji? Nebo zkoušela jsi i jinou nabíječku? Jinak reklamace

bavlnik
hodnocení

Jo zkoušela jsem asi další 2 nabijecky a všechny nabíjí,vyzkoušeno na tabletu.

bavlnik
hodnocení

Tak mobil odpojen od nabijecky a už všechno funguje (y)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]