Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotoaparát nezaostřuje a čočka cvaká

Od: mases* odpovědí: 4 změna:

Ahoj mám telefon Aligator S5500 DUO a nezaostřuje hlavní foťák,čočka jenom cvaká a obraz je rozmazanej když přepnu na přední kameru tak ta je dobrá a když přepnu za zadní tak čočka zacvaká jakoby se snaží zaostřit ale "vidí"pořád rozmazaně,nejde to nějakým softem opravit?Dal jsem tovární nastavení a pořád stejný problém :( tak asi reklamace?

Díky za rady

doplněno 01.02.15 08:43:

Fotí ještě trošku rozmazaněji než na obrázku s8.postimg.org/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jinak než v servisu to neopravíte, buď přes prodejce, pokud je v záruce, nebo tady,

aligator.cz/...

vypadá to na nefunkční mechaniku zaostřování...

mases*
hodnocení

jj dnes jsem ho poslal na reklamaci tak uvidím :)

mases*
hodnocení

Ahoj chci se zeptat co znamená když je stav zakázky "u subdodavatele"?

Předtím tam bylo "Přijato" díky

to znamená, že výrobek zaslali k opravě v tomto případě konkrétnímu servisnímu středisku; tam, kde jste reklamovaný výrobek zaslala, je centrum příjmu, provádějí jen některé opravy...ale není tomu tak vždy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]