Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa Samsung U600

Od: pankys odpovědí: 2 změna:

Čus,telefon používám k nahrávání videí,což šlape bez problému...v telefonu jdou spustit taky bez problému,ale když si je pošlu do počítače,ukáže se chyba,že to nejde přehrát...přitom mám nejnovější verzi Quicktime playeru...nevíte v čem by to mohlo bejt?neznáte nějakej jinej dobrej přehrávač?Videa se ukazujou jako formát MPEG-4,což by v Quicku mělo jít přehrát...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lennushqa*
hodnocení

0x

Já to mám normálně ve formátu mp4, ale už nevím co jsem přenastavovávala už ho mám druhým rokem. Ale zkuste jestli to nebude v tady v tom - otevřít fotoaparát a nastavit videokamera pak leví tlačítlo a vyběhne vám taková nabídka (obdelníková lištička jen s obrázkama) a já mám nastavený velikost-352 x 288 pak blesk, časovač, efekty, vyvážení bílé, nahrávání zvuku - je na vás, a u režimu nahrávání mám do celé paměti, potom režim hledáčku - celá obrazovka. Jinde jsem nenašla kde by se dalo co nastavit!
Myslím si, že v tom to asi nebude, ale zkuste to!

dotaz*
hodnocení

0x

Musí být stejný formát na mobilu i na PC. Pokud je na mob. starší a na PC novější, tak si mezi sebou ,,nemusejí rozumět".;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]