Nejste přihlášen/a.
Prosim poradte mi proc mi nejde v tv nic naladit? do ted jsem se divala na normalni zaklad digitalni hd prima ,nova hd atd ...proste multiplex 4...pred tydnem sem se divala na tv a zniceho nic vypadl obraz a uz jsem nic nenaladila,tak mam pokojovou antenu na ktere chytnu programy...soused chyta vse pres setobox ...prosim Bydlim v Kralove Poly v Brne a tv mam 7 serii Samsung dekuji.
Dobrý den, zkuste si zkontrolovat konektor od antény do TV, resp. připojení antény a směr.
Můžete zkusit jinou anténu (třeba vypůjčenou)? Pokud to byla pokojovka se zesilovačem, tak se mohl porouchat zesilovač nebo jeho zdroj (napájení). Zkuste i manuální ladění v TV.
Případně si vypůjčit i settopbox a zkusit s ním. Zdravím!
doplněno 30.01.15 23:01:No, konektor je ta koncovka na kabelu - může tam být špatný kontakt.
Dobrý den.
Mě se stávalo něco podobného a sice, že mi vypadly všechny programy, tak jsem zkusil zahýbat s kabelem od antény co šel do televize a pak to naběhlo. Jenomže se mi to stávalo tak často, že už to ani nenaběhlo, tak jsem rozmontoval tu koncovku toho kabelu, ustřihnul jsem konec toho kabelu, který byl právě neustálím lomcováním vyžvejkaný, napojil jsem koncovku a dobrý Napojit to není nic složitého, prostě omotáte ten drát uvnitř kabelu okolo vnitřku té koncovky, nebo tak nějak. Dále se mi pak stal, že mi shořel zesilovač, to mi pak šly jen ČéTéčka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.