Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace android

Od: filipeew* odpovědí: 7 změna:
Ahoj,
mohu aktualizovat android 2.3.5 na Jelly bean?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Pokud vám to telefon nabízí tak proč ne,záleží taky co máte za procesor a ram aby to vůbec pak ještě chodilo. Jednou mi to nabízelo aktualizaci já ji udělal a pak telefon vůbec nechodil,ukrutně se zabrzdil.

doplněno 30.01.15 16:08:

Tam je RAM 256,si myslím,že to nepůjde.

filipeew*
hodnocení

Nenabízí prave.
Aligator S4000Duo.
ruf
Tak kdyz vam to nenabizi, tak asi nemuzete,ne? Nebo zavolejte na hrad, Miloš ma taky Aligatora, tak treba poradi...
filipeew*
hodnocení

Třeba download pres PC nic nerika?
Tam už jsem volal, neporadil :/
naihonn*

Tak tenhle mobil doporučuju aktualizovat vyhozením do odpadkového koše.

filipeew*
hodnocení

A nějakej jinej novejsi? Který tam půjde.

hodnocení

0x

Aktualizáciu androidu by musel ponúkať výrobca telefonu,je to zaležitosť firmware a nejde len tak aktualizovať.Ja mám xperiu 10i a mala android 1.6 po roku pustili aktualizáciu na 2.3 no už to malo predprípravu,nové už nedali.Takto sa bránia výrobcovia,aby sa kupovali nové veci a aj súčiastky niesú stavané na výkonnejší systém.Záverom ,nedá sa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]