Nejste přihlášen/a.
Dobré dopoledne, trápí mě jeden problém. Mám LED TV Samsung a ona se mě čas od času sama spouští. Je umístěna na tv stolku spolu se setoboxem na satelit. Včera se dokonce zapl sám i ten setobox. Ovladače byly umístěny ve stolku, neměly přímý "výhled" na zařízení. Nevíte čím by to mohlo být?
To už se blíží ten konec světa .
Ale vážně, jediné co mne napadá je, nějaký cizí signál zvenku. Patřičná úprava ovladače může zvýšit jeho dosah. Nějaká okna naproti jsou?
Pokusně zakrýt okénko přijímače DO.
přijímače DO - myšlen je tím přijímací senzor na televizi
Souhlas, mrknete na ovladace, jestli tamnemate zalepene tlacitko. Zakryt cidlo a prohlednout menu, jestli to tam neni nastavene od nejakeho kamarada . Ale to by se poustelo ve stejny cas
Jsou věci mezi nebem a zemí ... Co jsi v té chvíli dělal ty? Neměl jsi v ruce ovládání od něčeho úplně jiného? Co nějaký záškodník doma? Nebo soused odnaproti?
doplněno 10.12.12 10:04:Taky už se mi stalo, že jsem přišel z práce a TV hrála. To totiž odcházíš, vypneš TV a jdeš. Ale DO zaznamená stisk 2x, to znamená, že se vypne a po chvilce znova zapne. U mě ještě připadá v úvahu, že STB zaznamená nějaký impuls z UPC a zareaguje zapnutím.
doplněno 10.12.12 11:02:Ovladač nemusí být špatný, jenom je rychlejší než já a moje jedno stisknutí zaznamená 2x.
(Možná to není obvyklé, ale já ovládám STB i TV pouze DO od STB.)
Měli jsme podobný problém. Ještě staré CRTko se samo zaplo ale bez toho aby se zapl konkrétní kanál a rozjelo se zrnění. Řešení jsou dvě buj opravář - servis nebo vypínat tv na tlačítko ne ovladačem od tv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.