Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Battery booster-podvod!

Od: vanasi® odpovědí: 7 změna:

Ahoj,tak jsem si z google nainstaloval battery booster,který slibuje 60% ůsporu baterie - ale ouha!Těšil jsem se na prodloužení výdrže baterie,ale ouha!Spotřeba stejná, a víte ,co ta aplikace jediný umí?Zcela nenápadně,jakmile v tý aplikaci zapnu boost na baterii,tak sice ukazuje ,jak baterii upravuje,ale zároven zapne wi-fi,protože když zapnu wi-fi sám,tak se hned zobrazí kontrolka nahoře na info panelu,ale tady nic,žádná kontrolka, a začne "cosi" stahovat z internetu,to je pane sprostárna!Je to aplikace jen na stahování virů nebo malware nebo čeho.Tak se ptám- 1.Jak je možný,že tyto podvodné aplikace v Google jsou a nikdo je neodstraní? 2.Který sprostáci tyto apss programují? 3.Doporučte mi aplikaci pro android,která opravdu umí ušetřit baterii.Moc Vám děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Věřit tomu,že nějaká aplikace dokáže uspořit 60% výdrže baterie,je značně naivní.

Vše záleží na nastavení přístroje,jasu displeje,zda je zapnuto vyhledávání wifi v určitých intervalech,zda je zapnuto gps,zda máte např.hodiny jako spořič displeje,zda je zapnutý bluetooth... atd

A to dokážete nastavit sám,i bez "aplikace"

vader12345
hodnocení

2x

Ahoj tak to nejsi jediný kdo se nechal nachytat. Ještě ke všemu mi ta mrcha sebrala z kreditu skoro 300 Kč! Prý je to nějaký vir nebo co, musel jsem kvůli tomu nechat přehrát telefon do původního nastavneí, ztratili se mi zprávy všechno!

au1
hodnocení

1x

omg, to opravdu někdo věří že nainstalováním jedné aplikace ušetří až 60% kapacity baterie? :D

hodnocení

1x

Platforma Android je voľna a otvorená pre celú komunitu programátorov aby vymýšľali rôzne aplikácie.Google ich kontroluje ak sa sťahujú v google play obchode,no niečo im unikne,keďže denne ide o tisíce aplikácii,ohlaste túto aplikáciu a oni ju preveria a vymažu.A jedno ti poviem,že papier znesie všetko,aj pravdu aj lož a veriť,že ti niečo samo od seba spraví úsporu a všetko kontroluje tak samo žerie tu baterku,je naivné.

ghvjzr
hodnocení

0x
To je jedna z nevyhod levne spotrebni elektroniky- dostane se do rukou i lidem kteri ji absolutne nerozumi a nevi co delaji. Kdyby stal prumerny smartphone desitky tisic,tak byste si dal mackal tlacitka na nokii a vydrzela by vam tyden. Vsichni ale nyni chteji co nejlepsi telefony, pritom na jejico obsluhu proste nemaji. A pak se jenom divi,ze jim to sebralo kredit...
Kdyby stalo bezne auto tisicovku a benzin byl za korunu, byly by silnice plny lidi, co neumi ridit, ale ridi protoze si to muzou dovolit a franta od vedle prece ridi taky.
Ja kuprikladu nevim nic o stavbe domu,proto si vlastni dum nestavim a nebrecim v diskuzich, ze mi spadla stena. A to sem ji postavil z rulicek z hajzlpapiru, protoze na internetu slibovali,ze to urcite bude drzet.

ghi
hodnocení

0x

Vážně jste tak naivní, že si myslíte, že prodloužíte nějakou aplikací výdrž mobilu o 60%. Pokud by to šlo, autor aplikace by byl multimilionářem.

vgu
Relativne funguje Battery doctor, protoze vypina zbyle jadra v idle...to par desitek minut denne prida.ale je potreba root. nejaky telefony to ale nezvadly a zatuhavaly...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]