Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat na kolik přibližně vyjde korun upečení chleba? Myslím tím od vložení směsi na chleba do domácí pekárny po hotový upečený chleba? Vím, že záleží na konkrétní pekárně, programu, který se nastaví, hmotnosti chleba, druhu chleba atd., ale chci to vědět jen tak pro informaci. Doma mě říkají, že se domácí pekárna nevyplatí atd. Chtěl bych si ji začátkem března v Lidlu koupit totiž.
Doma upečený chleba vyjde levněji než ten kupovaný... zvláště, když nepoužijete kupovanou směs na chleba do domácí pekárny, ale dáte normálně chlebovou mouku, to je levnější. A máte jistotu, že tam nejsou žádná éééééčka a zlepšující přípravky. Když jsem to já si spočítala, tak mně vyšel bochník o hmotnosti 800 g na 15 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.