Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Potýkám se s výbětem telefonu tzv. dual sim, našla jsem dokonce jeden, který podporuje 3 simky, dvě aktivně a jednu pasivně. Jen tak pro zajímavost, chtěla bych zjistit a nevím jak, zda telefon na vícero simkaret podporuje také wifi, když ne přímo wifi tak aspon prohlížeč meilů (příloh), zda má rádio na poslech bez nutností sluchátek, popř. i navigaci, český manuál,solidní foťák, televizi ... (jen nevím zda chtít analogovou nebo už digi) ...
Kdysi jsem měla stránečky, kde se daly označit požadované funkce u mobilu, ale nemohu je najít a v těch co jsem našla, není např. výběr dual sim ...
Zadal jsem "dual sim card", vyběhlo něco přes 19000 česky psaných odkazů, tady je např. jeden zajímavý asi s 19 mobily na duál + TV: gsmobil.inshop.cz/...
při takových nárocích na mobil... více S IM karet + wifi + prohlížeč e-mailů (příloh) + rádio nahlas + navigaci + český manuál + solidní foťák + televizi (analogovou nebo už digi) ... už zřejmě nepomůžou filtry, ale jen někdo, kdo ho má v užívání, nebo opravdový odborník u operátora nebo značkový opravář! Nebo otvírat odkazy a číst a číst a číst... Držíme palce a dejte vědět...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.