Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořízení iPhonu 4S

Od: felix* odpovědí: 15 změna:

Letos si budu pořizovat nový mobil a tentokrát už bych chtěla nějaký lepší smartphone. Začala jsem uvažovat o iPhonu 4S, jenže mám pochybnosti o tom, jestli ho zvládnu používat. Vždycky jsem měla nokii a upozorňuji, že jsem nikdy nevlastnila nic od Apple. Proto se bojím, že se ho nenaučím ovládat. Když mi kamoška dá na podržení svůj, tak na něho radši ani nesahám :D To je samozřejmě trošku nadsázka, ale nerozumím tomu Applovskýmu obchodu, kde se stahují všechny aplikace, neruzumím tomu operačnímu systému, který má, nerozumím ani iTunes. Je někde v součástí balení nějaký přesný návod, který všechno vysvětluje? Já jsem fakt celkem antitalent tak bych potřebovala poradit. Momentálně neočekávám rady ať si pořídím jiný mobil, o tom budu uvažovat až podle vašich rad. Děkuju

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

2x

iPhone 4S je dobrý ale než se ho naučíš ovládat tak ti to bude chvilu trvat vše se nahrává přes program iTunes ale jak mile se to naučíš budeš mít z mobilu jen radost co se týče OS s tím se naučíš rychle stejně jako s androidem co se tíče jak ty říkáš Applovskýho obchodu je to obdoba googl play dříve to byl android market ale cena iPhonu je celkem vysoká začíná totiž asi na 12 000 kč pokud chceš něco snažšího a o dost vykonějšího tak samsung SIII (S3) je velice dobrý a výkoný a uděláš s ním hodně parády stojí asi 10 000 kč potom hodně výkoný je Samsung galaxy SII (S2) ten stojí asi tak 7 500 kč hodně parády uděláte i se Samsungem Note také hodně výkoný mám ho takže můžu mluvit z vlastní zkušenosti že ani při opravdu častém užívání po několika tvrdých pádech nenastal žádný problém takže supr mobil asi za 9000 kč a je i nová generace Note 2 ten stojí ale 13 000 kč , pokud z nějakého důvodu nechcete samsung tak je dobrým a kvalitním výrobcem HTC doporučím HTC EVO 3D to stojí 7500 kč nebo HTC desire X ten stojí asi 6500 kč ten má kamarád a pořád jen chválí prý je to supr mobil je rychlí má dobrou výbavu. Přeji vám štastný výběr ale nejlepší by bylo zajet do nějakého elektra a tam si ho prohlídnout na vlastní oči na fotce vypadá jinak než v reálu a ne každému padne dobře do ruky každý mobil. *palec*

dothe
hodnocení

2x

Nebojte se toho. iPhone rozhodně doporučuji, taky jsem vůbec nerozuměl App Storu a iTunes, ale musím říct, že člověk si rychle zvykne...

Dnes už bych si přechod na jiný OS nedokázal představit. iOS jě dělaný pro lidi, co chtějí odeslat SMS, a nepotřebují si nastavit jakou rychlostí, úhlem, směrem atd. (Tím chci říct pro lidi, a né nějáke počítačové blázny...)

Příručka: manuals.info.apple.com/...

doplněno 13.11.12 21:15:

Ještě doplní něco o iTunes

support.apple.com/...

support.apple.com/...

hodnocení

2x
Mám doma i iPhona i Nokii se Symbianem i Androida.
Jestli chceš používat mobil na "normální" věci(sms,hry,net), kup iPhona.
Je bezproblémů, jednoduchý, rychlý.. určitě 4S
Jestli chceš s telefonem dělat psí kusy, nastavit si, jak bude vypadat ikona složky, taktovat procesor, používat neoficiální firmwary atp. Kup Androida, líbí se mi Samsungy kvůli displayi - tak potom Galaxy S3, nebo si počkejte na nejvýkonnější telefon, Xiaomi.
Pokud chcete čekat, než se vám načte nějaká aplikace, která ale nikdy nespadne, pak Symbian. Málo aplikací, které ale fungují. Plus výdrž telefonu například při pádu.
Píšete že jste "antitalent" . Nejste ;) až bude mobil v ruce, půjde to samo :)
Být Vámi, koupim si iPhona. Je bez problémů, spousta aplikací, největší výběr příslušenství..
dothe

Plně souhlasím

jozifek
hodnocení

0x

iPhone ne. Kup si Samsung Galaxy...

dothe

Doufám, že mluvíš z vlastní zkušenosti...

daniell*

no to asi ne iPhone je dobrý telefon ale někdo kdo nepotřebuje uplnou špičku není potřeba je ale dobrý a nedá se popřít že je asi jedním z těch opravdu nejlepších už ta značka ho posouvá uplně jinam než jiné telefony a také cena teda *smich*

dothe

Proč všichni reší jenom cenu? Pokud na něj někdo má, rozhodně doporučuji! A navíc si myslí, že za tu cenu dostanete opravdu dost...

doplněno 13.11.12 21:18:

Lidi co tvrdí, jak je iPhone hroznej, ho nikdy neměli. (Samozřejmě, že se někomu nelíbí i po tom co ho používal, ale na 99,9 % lidi říkají NE, protože závidí...)

daniell*

souhlasím osobně sice iphone nevlastním ale zkusil jsem si ho a jedná se o naprostou špičku. Jako většinu věcí od Applu za kvalitu si je holt potřeba připlatit

dothe

Nejvíc mě dostává, jak všichni tvrdí, že je krize. A pak na netu čtu jak iPhone (asi nejdražší smartphone na světě) trhá prodejní rekordy *smich* Tak co, je vážně krize?

daniell*

Krize je ale kdo se umí krizi přizpusobit a pokračovat dál tak pro toho krize není ;) kdo myslíte že má iPhony? Pepa z hospody , ne nejčastěji podnikatelé nebo lidé co mají dobrý plat.

dothe

Ano, to je pravda. Nicméně ti lidé mají zřejmě VŠ a tvrdé roky práce... Můj táta pracoval asi 20 hodin denně v kanceláři a domů se vracel až pozdě večer... Zase hned ráno jel za prací. Byli to těžké roky, ale teď...

daniell*

to je na nové téma ale musím nesouhlasit s tím že takový lidé mají VŠ znám řadu lidí co pohádkově vidělávají jen s výučním listem případně maturitou takových znám hodně já jsem jednim z nich. ;) Ale jak říkám od mobilu jsme zabrousily trochu daleko . Já mám S Galaxy note a jsem spokojen ale asi budu kupovat tu SIII ale to časem zatím jsem s Note spokojený ten vydržel vše obávám že synovce ale nevydrží *smich*.

hodnocení

0x

Ač jsem iPhone ani jiný výrobek od Applu nikdy neměl a jsem rád za svůj telefon s Androidem, naprosto otevřeně říkám, že kdybych na něj měl, tak si ho rád koupím :)

markus71*
hodnocení

0x

Vím o přednostech jiných značek a mám IPHONE. Vřele doporučuji. Neměnil bych.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]