Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem zakoupil tento přehrávač - www.dealextreme.c/..., teď jsem se rozhodl zakoupit do něj kartu, jenže na stránkách se píše : SD slot supports up to 1GB SD cards, což znamená že má podporu pro SD karty do velikosti 1GB. OK, takže když koupim 2 GB stane se co? využije ten 1 GB nebo ne?
Celkově mi to přijde jako blbost, čím to může být omezené? Softwarem? To bych řekl že ne, když už psali podporu pro SD karty, neomezovali by jí, nevidím smysl. Hardwarem? SD karty, pokud se nepletu mají nějakou specifikaci, jak mají být vyrobené, aby správně fungovaly, to že se dnes vyrábí 64GB zpětně kompatibilní se čtečkami by to vyvracelo. Celý mi to přijde divný, proč 1 GB?
Nejpravděpobnější co mě napadlo je 16bitový filesystém, možná FAT 16, ale tam je ten limit větší, FAT 32 je s ním nějak částečně zpětně kompatibilní, takže to mi do toho sedí nejvíc. Co mám tedy udělat, jakou kartu koupit, nemůže to být chyba na stránkách prodejce?
JSEM ZMATEN.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.