Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už jsem se ptál dřív, rozmýšlím se mezi Galaxy S4 i9506 a Note 3. Víc se mi líbí Note, jak parametrově (i když je to skoro stejně) tak vzhledově, ale mám trochu obavy z tak velkého displeje. Cenový rozdíl činí 3 000,-Kč. Stojí za to si je připlatit?
Ahoj,
předpokládám, že stejný dotaz už jsi jsem psal pod nickem Malba, docela jsem se tma rozepsal a čekal jsem nějakou rekaci, není potřeba zakládat dotaz znova.
A budu se jen opakovat pro běžného uživatele S4 dostačující, Note 3 umí daleko víc diky S penu, ptal jsem se jaký typ uživatele jsi a co od toho telefonu čekáš a co vše na něm budeš dělat.
Já třeba jelikož k práci potřebuji internet a často používám grafy, vytvářím krátké prezentace pro mě byl Note super vše na něm šlo krásně, na zmíněné S4ce by se mi pracovalo hůř.
Uživatel jsem běžný, navíc Note mám ve verzi 10.1 edice 2014 takže mě k S4 nic nebrání, ale Note 3 mě láká svoji velikostí a taky protože jsem ho narozdíl od S4 ještě neměněl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.