Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S4 v Note 3

Od: 000000* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, už jsem se ptál dřív, rozmýšlím se mezi Galaxy S4 i9506 a Note 3. Víc se mi líbí Note, jak parametrově (i když je to skoro stejně) tak vzhledově, ale mám trochu obavy z tak velkého displeje. Cenový rozdíl činí 3 000,-Kč. Stojí za to si je připlatit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

předpokládám, že stejný dotaz už jsi jsem psal pod nickem Malba, docela jsem se tma rozepsal a čekal jsem nějakou rekaci, není potřeba zakládat dotaz znova.

A budu se jen opakovat pro běžného uživatele S4 dostačující, Note 3 umí daleko víc diky S penu, ptal jsem se jaký typ uživatele jsi a co od toho telefonu čekáš a co vše na něm budeš dělat.

Já třeba jelikož k práci potřebuji internet a často používám grafy, vytvářím krátké prezentace pro mě byl Note super vše na něm šlo krásně, na zmíněné S4ce by se mi pracovalo hůř.

000000*
hodnocení

Uživatel jsem běžný, navíc Note mám ve verzi 10.1 edice 2014 takže mě k S4 nic nebrání, ale Note 3 mě láká svoji velikostí a taky protože jsem ho narozdíl od S4 ještě neměněl.

filip17*

Tak pokud máš tablet Note tak víš jak fungují ty funkce a Note 3 je v podstatě to samé jen ve zmenšené verzi, jestli tě ty 3000 navic nvytrhnou a preferuješ větší displej tak Note 3, jinak si myslím, že na bežné věci stačí ta S4ka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]