Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit, jak zapojit níže vyfocený vypínač pro správnou funkci, zkoušel jsem ho zapojit tak že z konektoru na nožičku pod číslem jedna na vypínači jsem navedl + a z něj pak přívod do desky, ale nefunguje to, Děkuji za rady
Jestli si to dobře představuju, tak máš nějakou zásuvku, do které přivedeš konektor s napětím (doufám že to napětí je nízké napětí které nikomu neublíží !).
Z té zásuvky vedeš hnědý vodič na kolébkový vypínač. To je správně ale ten druhý hnědý vodič ucvakni a připoj na nyní volný kontakt na kolébkovém vypínači. Tím bude kolébkový vypínač připojen do obvodu a bude rozpojovat obvod tvořený hnědým vodičem.
na nožičku pod číslem jedna na vypínači jsem navedl + a z něj pak přívod do desky, ale nefunguje to,+ na jedničku a současně na desku? a vypínač nevypíná? nebo je to jinak? alespoň počet nožek spínače nebo foto (typ); správně + na třeba jedničku, z dvojky na desku, pak bude spínač obvod přerušovat (čísla na spínači jenom hádám, nevím nic bližšího)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.