Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Philips sluchátka - ovladač

Od: aramm odpovědí: 3 změna:
Koupil jsem si sluchátka shb 5500 a v notebooku mi to nedokáže najít ovladač a já ho na internetu najít nemůžu. Tady na supportu philips sem si našel ta sluchátka ( dokonce tam píší "Zobrazeny budou pouze výrobky, které jsou dodávány s ovladači nebo softwarem" ) ale já ho tam nikde nedokáži najít.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když nějaký výrobek potřebuje ovladač, tak je většinou umístěný na přiloženém CD k tomu výrobku. Máte to CD? Přečetl jste si návod? Nejde spíše o to, že Vám na NTB nefunguje bluetooth? Není zakázaný v BIOSu toho NTB nebo jen vypnuté jeho tlačítko?

Zdravím!

hodnocení

0x

Skús sa pozrieť na www.driverdetective.org.uk/headphone-drivers/

hodnocení

0x

s tímto typem sluchátek má problémy více uživatelů, někteří použili BlueSoleil bluesoleil.com/... více sevenforums.com/... a další otázky a poradny...

nějak se nejde dostat na uvedené stránky...

doplněno 28.01.15 12:21:

už opraveno...v pořádku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]