Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony NWZ-E384

Od: bimbama odpovědí: 9 změna:

Máte zkušenost - doporučili byste ho?

alza.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, za ty peníze by to mohlo umět přehrát i formát FLAC. Ale, v recenzích tam píší, že to nemá výraznější basy (a to může mladému člověku vadit). Zdravím!

doplněno 27.01.15 11:48:

Co od toho očekáváte? Jaký formát hudby tam budete nejvíce přehrávat? Stačí přehrávat hudbu nebo to má umět i jiné funkce? Jaká by měla být cena?

doplněno 27.01.15 12:11:

Našel jsem tento (asi) starší kousek. Je prý stále dobrý, přehrává kvalitně a cena je příznivá.

Podívejte se viz odkaz a i na ty recenze. Paměť je sice jen 4 GB, ale může se rozšířit kartou (až 32 GB). Sluchátka jsou v ceně, ale asi by neškodilo dokoupit si lepší. Berte to jenom jako návrh, ale mně se líbí. Snad se ještě prodává (ten první e-shop by ho měl mít skladem).

mp3-prehravace.heureka.cz/...

doplněno 27.01.15 12:28:

Nemáte zač. Svým způsobem je ten přehrávač méně důležitý. Zvuk jde ze sluchátek a když nejsou kvalitní, tak to "ztrácí na hodnotě". Já bych si potom pořídil sluchátka audiofilská (uzavřená) - určitě ne špunty. Ta karta by se také mohla hodit.

bimbama
hodnocení

Děkuju. A nemáte prosím tip na nějaký lepší?

bimbama
hodnocení

Stačí přehrávat hudbu. Cena tak do 3.000 Kč. Nemám žádné zvláštní požadavky. Paměť těch 8 GB.

bimbama
hodnocení

Podívám se na to. Děkuju.

To, že někdo napíše basy nic moc, neznamená že tam nebudou. Sony přehrávače vždy vynikaly vynikajícím podáním basů a že nemá formát flac? Požadujej jej tazatel? Asi ne, že? :-D

doplněno 27.01.15 14:08:

ben:

to že "audiofilská" uzavřená sluchátka jsou zárukou kvalitního poslechu je obecně rozšířená pověra, nejlepších výsledků co se týká kvalitního poslechu jsou sluchátka otevřená, mají jedinou nevýhodu - poslech ruší okolní zvuky.

Kvalitní špunty taky nejsou k zahození.

ben®

Dobrý den, máte jiný názor - já Vám ho ani nezávidím a ani neberu. Každý má své zkušenosti a měřítka. No, a teď ještě odpovězte tazatelce na dotaz. Zdravím!

doplněno 27.01.15 14:30:

bmbx - ale, tady není debata o sluchátkách (které si tazatelka možná ani nekoupí).

Chtěl jsem navrhnout MP3, která umí i ten lepší formát FLAC, ke kterému se třeba tazatelka časem dobere, protože je kvalitnější. Já MP3 nemám (nepotřebuji), ale ta viz odkaz je jednoduchá, asi kvalitní a cena je také dobrá - možná si ji také pořídím.

A víte, že sluchátka se na poradně řeší poměrně často a názorů je habaděj.

doplněno 27.01.15 14:36:

bimbama - ano, ten druhý je také pěkný a vlastně i lepší (také i dražší - ale, jde to).

ben:

není to můj názor, jsou to ověřené poslechy nahrávek pomocí "umělé hlavy" . Jediná sluchátka, která dokáží opravdu dokonalý poslech jsou otevřená ;)

Ano, zde není debata o sluchátkách, já jí nezačal :-D

bimbama
hodnocení

Tak mi to ještě nedá se nezeptat - tento vypadá taky dobře, že?

alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]