Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva mikrovlnky

Od: kemo® odpovědí: 5 změna:

Nemáte doma někdo tuto mikrovlnku? mikrovlnne-trouby.heureka/...

Potřebuju poradit jestli má barvu černo/bílou jak je na obrázku a nebo je celá černá.

Na všech odkazech kde je tato mikrovlnka je nesmyslněně napsáno "barva:černá"

Na obrázku je přitom černo/bílá.

Nechápu :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Kamarád ji má, není černobílá, je černo-stříbrná, uvnitř je to terpvé bílé. označení barva: černá mi přijde naprosto v pořádku, zbytek je nerez. Obecně, ani v parametrech barvu nehledám, vidím ji na obrázku to mi stačí v paramatrech mě zajimí výkon a jiné vlastnosti, které na první pohled nejsou patrné.

hodnocení

"Obecně, ani v parametrech barvu nehledám, vidím ji na obrázku"

Tak já právě že vidím na obrázku bílou barvu a ne stříbrnou :)

A nebo sem barvoslepej. Proto nechápu proč není teda v popisu napsáno barva :černo/stříbrná když už tam mají teda napsanou barvu

zztop*

Hele já jsem barvoslepej, ale taky tam teda vidím jen černou a stříbrnou. Bílou ne. A proč to tam nemají? Napiš těm obchodům, ale i těm je to fuk. Často i špatné popisky přejímají jeden od druhého.

filip17*

Stačí se podívat na víc fotek, a je to jasně stříbné a pokud vidíte na fotce barvu, tak pak nechápu proč už se šťourat v parametrech jestli je tam ta či ona barva

hodnocení

0x

No já to také vidím stříbrně a ne bíle. Mám něco podobného doma. je to jiná značka, ale na obrázku by vypadala stejně. Černé je pouze to ohraničení na skle a na displei. Mám to samé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]