Nejste přihlášen/a.
Nemáte doma někdo tuto mikrovlnku? mikrovlnne-trouby.heureka/...
Potřebuju poradit jestli má barvu černo/bílou jak je na obrázku a nebo je celá černá.
Na všech odkazech kde je tato mikrovlnka je nesmyslněně napsáno "barva:černá"
Na obrázku je přitom černo/bílá.
Nechápu
Kamarád ji má, není černobílá, je černo-stříbrná, uvnitř je to terpvé bílé. označení barva: černá mi přijde naprosto v pořádku, zbytek je nerez. Obecně, ani v parametrech barvu nehledám, vidím ji na obrázku to mi stačí v paramatrech mě zajimí výkon a jiné vlastnosti, které na první pohled nejsou patrné.
"Obecně, ani v parametrech barvu nehledám, vidím ji na obrázku"
Tak já právě že vidím na obrázku bílou barvu a ne stříbrnou
A nebo sem barvoslepej. Proto nechápu proč není teda v popisu napsáno barva :černo/stříbrná když už tam mají teda napsanou barvu
Hele já jsem barvoslepej, ale taky tam teda vidím jen černou a stříbrnou. Bílou ne. A proč to tam nemají? Napiš těm obchodům, ale i těm je to fuk. Často i špatné popisky přejímají jeden od druhého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.