Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování do mobilu

Od: jujki odpovědí: 5 změna:

Ahoj , mám nový mobil od huawei a chtěla jsem si do něj stáhnou písničky,ale když ho připojím do počítače tak se mi ukážou jen nějaké soubory potřebné pro fungování mobilu a ne soubory co jsou v pamětové kartě. Těd si písničky stahuju přes pamětovou kartu kterou dám do pc, přetáhnu písničky a dám ji zase do tekefonu. Lze nějak udělat abych ten mobil připojila do pc a mohla stahovat něco do něj nebo z něj dávat věci do počítače? děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

2x

Mám taky huawei,již druhý a funguje normálně. Po připojení kabelu se na mobilu objeví nabídka co chci dělat,zaškrtnout paměťové zařízení USB. V počítači mi naběhnou dva vyměnitelné disky. Na jednom to je vše na druhém jen něco.

jujki
hodnocení

Ale mě se nic na mobilu nezobrazuje. Nedá se to někde v tom mobilu najít?

doktpr365*

Jak připojím kabel,tak se mi zobrazí nahoře ikona tu stahnu prstem dolu a vlastně se objeví obrazovka s možnostmi.

Někde se musí zobrazit připojení kabelu.

hjo
hodnocení

1x

Musíte napsat jaký máte operační systém v tom mobilu.

jujki
hodnocení

OS Android 4.4 + Emotion Ul 2.3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]