Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesměrování hovorů

Od: zabkag® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,jdu pro radu.Jak je to s přesměrováním hovorů?Manžel od kamarádky si tajně přesměroval hovory na svůj telefon a já bych ráda věděla jak to funguje a jestli jdou přesměrovat i zprávy a jestli může číst co se v nich píše?Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

2x

Přesměrovat hovory lze, sms ne.

My takto fungujeme s kolegyní v práci, aby se šéf dovolal té, která právě má směnu.

Ale víme navzájem, že sms si můžeme posílat.

Pokud si je tajně "přisměroval", je to hnus, ale vaše kamarádka v nastavení dá zrušit přesměrování a hotovo, manžel je ..., kamarádka ať si hlídá lépe telefon..

hodnocení

Děkuji,takže manzel vík kdo jí za celý den asi volá že?

cuca*

Jde o to, že pokud si dobře rozumíme, pokud někdo zavolá kamarádce na její tel.číslo, nedovolá se k ní, ale přímo k jejímu manželovi, takže ona ani neví, že jí někdo volá.

Zkuste zavolat kamarádce, pokud se z telefonu ozve hláška váš telefonní hovor bude přesměrován a nedovoláte se jí ale jejímu muži, jste doma.

Takto funfguje přesměrování hovorů.

doplněno 25.01.15 17:48:

Tak buďto ten žárlivec děsně lže, nebo to opravdu lze, ale na to tady budou jiní odborníci.

V dnešní době se člověk diví, co všechno lze. Počkejme na jiný názor. Vyměnila bych telefonní číslo nejspíš.

Každopádně by to byla sprosťárnička, není náhodou ta kamarádka postižena i domácím násilím?

hodnocení

aha tak to se možná ani nejedná o přesměrování hovorů.Kamarádka si s někým volá a manžel jí řekl,že o tom ví,že mu to vždycky pípne na jeho telefonu,je to možné?

hodnocení

Právě,že tomu taky moc nerozumím,tak jsem zvědavá,jestli to opravdu jde.Děkuji moc za odpovědi

doplněno 25.01.15 17:56:

Domácí násilí nee,ale už i tohle by mi vadilo.

milous*
V této době lze přesměrovat hovory a SMS. Záleží co je to za telefon a jaký používá systém. V androidu takový program používám, mám ještě jeden mobil a nebaví mě tahat pořád oba. Tak mi jeden mobil posílá veškeré příchozí SMS a příchozí hovory do druhého pracovního mobilu. A lze i nastavit, aby přišla SMS, kdo mi zrovna volá, nebo komu jsem volal :)
výtka
Upozornění od sys hejkal 09. 10. 2015 02:24:22
Dobrý rádce se o tu aplikaci v A. podělí s ostatními. I jim se může hodit.
Můžete upřesnit? Dát Link? Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]