Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jdu pro radu.Jak je to s přesměrováním hovorů?Manžel od kamarádky si tajně přesměroval hovory na svůj telefon a já bych ráda věděla jak to funguje a jestli jdou přesměrovat i zprávy a jestli může číst co se v nich píše?Děkuji
Přesměrovat hovory lze, sms ne.
My takto fungujeme s kolegyní v práci, aby se šéf dovolal té, která právě má směnu.
Ale víme navzájem, že sms si můžeme posílat.
Pokud si je tajně "přisměroval", je to hnus, ale vaše kamarádka v nastavení dá zrušit přesměrování a hotovo, manžel je ..., kamarádka ať si hlídá lépe telefon..
Jde o to, že pokud si dobře rozumíme, pokud někdo zavolá kamarádce na její tel.číslo, nedovolá se k ní, ale přímo k jejímu manželovi, takže ona ani neví, že jí někdo volá.
Zkuste zavolat kamarádce, pokud se z telefonu ozve hláška váš telefonní hovor bude přesměrován a nedovoláte se jí ale jejímu muži, jste doma.
Takto funfguje přesměrování hovorů.
doplněno 25.01.15 17:48:Tak buďto ten žárlivec děsně lže, nebo to opravdu lze, ale na to tady budou jiní odborníci.
V dnešní době se člověk diví, co všechno lze. Počkejme na jiný názor. Vyměnila bych telefonní číslo nejspíš.
Každopádně by to byla sprosťárnička, není náhodou ta kamarádka postižena i domácím násilím?
aha tak to se možná ani nejedná o přesměrování hovorů.Kamarádka si s někým volá a manžel jí řekl,že o tom ví,že mu to vždycky pípne na jeho telefonu,je to možné?
Právě,že tomu taky moc nerozumím,tak jsem zvědavá,jestli to opravdu jde.Děkuji moc za odpovědi
doplněno 25.01.15 17:56:Domácí násilí nee,ale už i tohle by mi vadilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.