Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, řeším takovýto problém: když zapnu wifi na svém mobilu a chci se připojit k nějaké síti, stále se mi zobrazuje pouze vyhledávání sítí. Klidně i po dobu 5 minut a výsledek žádný. Přitom zdroj wifi je ode mě asi 2 metry, nerozumím tomu. Ještě včera dopoledne vše fungovalo, jak mělo. Nyní mi mobil nenačte ani jedinou síť, i když vím, že zde jsou. Jak problém řešit? Děkuji za rady.
Na počítači vše funguje, jak má. Jde o mou domácí wifi, asi 3 týdny jsem ji používala zcela normálně, nyní se mi ani nezobrazí. Stejně tak se mi nezobrazí ani jiné wifi (sousedů), které se dříve zobrazily.
Měl jsem na mysli vyzkoušet wifi jiným přístrojem. Pokud jsem to tedy nepochopil tak, že máte notebook a ten na wifi jede... Jinak bude problém patrně v mobilu. Androidy v levnějších přístrojích (i tabletech) moc spolehlivé nejsou.
Jenom pro úplnost, co kdyby náááhodou... : Máte zapnuté "připojit k WiFi" na vašem mobilu? V nastavení najdete řádku WiFi a tam je buď nula nebo jednička, nebo pokud máte řádek s ikonkami, tak musí ikonka WiFi svítit. Když na ní ťupnete prstem tak zhasne (vypne se) nebo se rozjasní (zapne se) atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.