Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android - nenačítá wifi sítě

Od: bkj odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, řeším takovýto problém: když zapnu wifi na svém mobilu a chci se připojit k nějaké síti, stále se mi zobrazuje pouze vyhledávání sítí. Klidně i po dobu 5 minut a výsledek žádný. Přitom zdroj wifi je ode mě asi 2 metry, nerozumím tomu. Ještě včera dopoledne vše fungovalo, jak mělo. Nyní mi mobil nenačte ani jedinou síť, i když vím, že zde jsou. Jak problém řešit? Děkuji za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdroj wifi je zapnutý?

bkj
24.01.15 06:55
hodnocení

Ano, je.

Jiná možnost vyzkoušení, krom mobilu? (Notebook?)

bkj
hodnocení

Na počítači vše funguje, jak má. Jde o mou domácí wifi, asi 3 týdny jsem ji používala zcela normálně, nyní se mi ani nezobrazí. Stejně tak se mi nezobrazí ani jiné wifi (sousedů), které se dříve zobrazily.

Měl jsem na mysli vyzkoušet wifi jiným přístrojem. Pokud jsem to tedy nepochopil tak, že máte notebook a ten na wifi jede... Jinak bude problém patrně v mobilu. Androidy v levnějších přístrojích (i tabletech) moc spolehlivé nejsou.

bkj
hodnocení

Jiným přístrojem možnost vyzkoušet wifi aktuálně nemám. Opravdu není nějaké řešení? Mám mobil LG Optimus L9II, Android 4.4.2.

rv*
hodnocení

0x

1. restartovat mobil

nebo po zvážení reset do továrního nastavení (předtím raději zazálohovat co jde)

bkj
hodnocení

Reset do továrního nastavení také nepomohl.

bkj
hodnocení

Neexistuje nějaké řešení prosím?

doplněno 24.01.15 09:47:

Když jsem dala - přidat síť - objeví se nsáledně Mimo dosah.

Ano, existuje. Prostě změřit wifi signál. Amatérsky to jde jiným přístrojem (mobil, notebook), profesionálně za úplatu profesionálními přístroji.

host*
hodnocení

0x

Jenom pro úplnost, co kdyby náááhodou... : Máte zapnuté "připojit k WiFi" na vašem mobilu? V nastavení najdete řádku WiFi a tam je buď nula nebo jednička, nebo pokud máte řádek s ikonkami, tak musí ikonka WiFi svítit. Když na ní ťupnete prstem tak zhasne (vypne se) nebo se rozjasní (zapne se) atd..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]