Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber kombinovane chladnicky

Od: janazch odpovědí: 4 změna:
Nejsem nejak narocna co se tyce novinek. V obchode mi nabizi beznamrazovou chladnicku, samozrejme drazsi vyrobek.
Poradte zkusenosti
Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klaban*
hodnocení

1x

Já mám tuto a naprostá spokojenost, navíc spotřeba v třídě A+++

lednice.heureka.cz/...

hodnocení

1x

mohu doporučit, cena sice vyšší, ale odzkoušena i u nás; v obchodech najdete úplně, ale úplně stejnou, pouze na té druhé ja nápis SIEMENS; u nás v Okay stály téměř vedle sebe...pak si vyber...je lepší BOSCH nebo SIEMENS? ...a obě vyrobeny v Turecku na jedné lince...jen Turek jednou lepil BOSCH, podruhé SIEMENS a zase BOSCH a následně...uhádněte, co asi...no přece úplně něco jiného...

doplněno 23.01.15 14:31:

opravdu mohu doporučit, už vydržela i dobu záruky...a to je co říct...mnohé už odešly do věčných lovišť...pomalu musím začít sledovat, co se prodává...možná jsem trochu skeptický...jinak ale aku vrtačka s Li-on od BOSCH-e drží i při poměrně vyšší frekvenci použití, než v běžné v domácnosti, a taky příklepovka stejného výrobce ...tak snad to nebude tak zlé...když se dívám, jaká je životnost dnešních běžných domácích spotřebičů (a kde vlastně ten BOSCH vyrábí el. nářadí?)...že by CHINA?...ale to snad ne...

hodnocení

0x

Máme také tuto "Božku" , asi půl roku provozu, naprostá spokojenost, sice dražší, ale opravdu beznámrazová. V šuplíku na zeleninu vydrží opravdu zelenina déle čerstvá a v šuplíku na sýry a uzeniny je teplota nižší, než v ostatním prostoru lednice, takže také delší trvanlivost, navíc má Božka minimální spotřebu, doporučuji koupit !

vladas*
hodnocení

0x

Já jsem se byl poptat na ledničku v Datartu a nebyli schopný mi poradit. Nakonec jsem si informace hledal sám po všech možných forech a diskuzích a vybral si Essential RK6192A/.... Podstatné pro mě bylo, aby byla kombinovaná, musí být minimalně A+, musí být tichá protože máme 3+kk a stará lednička byla celkem hlučná a rušila, a aby byla do 8000 Kč. Všechny kriteria splnila, mám jí asi půl roku a jsem spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]