Nejste přihlášen/a.
pri prani se mi dostala kostice z podprsenky asi pod buben.hrozne rachoti a nevim jak ji vyndat.je asi pod bubnem pracky
Tenhle případ znám. Sice neporadím nic chytřejšího, než co pisatelé přede mnou, ale aspoň snad pobavím. Tento případ u nás nestal v okamžiku, když nám přivezli pračku z opravy po výměně ložiska a manželka jí naložila prádlem. Ten úžasný kravál chvilku po zapnutí pračky mě přiměl okamžitě volat do opravny. Můj monolog na téma nespolehlivých a neseriózních opravářů trval několik minut. Avšak krátce poté, co jsem zavěsil, se žena přiřítila z koupelny s kosticí v ruce, která naštěstí šla vyndat, protože kus ještě zůstal v bubnu. Asi se držela za takovou tu "bambulku" na konci. No krve by se ve mně nedořezal, protože jsem jim pohrozil právníky, jestli tam nebudou v cuku-letu a nedají to do pořádku, což přislíbili. Nakonec mě z toho vytáhla manželka, která tam volala a s omluvou a odvoláním na mojí prchlivou povahu vše urovnala. Dispečerka jí s úsměvem uklidnila, že "to se stává", hlavně že je pračka OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.