Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte, kde by se dal najít návod k televizi Orava color 459 Astra-sat v elektronické podobě?
Děkuji za odpovědi.
Nemohl by to být servisní manuál? Obsahuje i návod na obsluhu.
Pod obrázkem se po chvíli objeví odkaz na stažení.
Děkuju. Ten mám, ale stránky jsou moc malé, je mezi nimi hodně volného místa a text musím hodně zvětšovat. Ještě jsem se s takovým PDFkem nesetkala ...
Proto se snažím najít jiný.
Dobrý den, ten návod z odkazu jsem stáhl a prohlédl u sebe v PC. Je to zcela normální soubor PDF, který je možno v prohlížeči PDF souborů přibližovat nebo přizpůsobit také stránce nebo šířce - zkrátka, vše bez problémů (písmo velké a prázdné asi jen poslední tři stránky v souboru). Zde je odkaz pro stažení návodu. Zdravím!
P.S. Pro stažení musí být povoleny cookies v prohlížeči.
doplněno 23.01.15 11:13:Myslím, že návod k použití je v úvodu a až další stránky jsou pro technika.
doplněno 23.01.15 18:50:ivzez - nemáte zač. A je fakt, že pro běžného uživatele té TV stačí z toho návodu asi první čtyři stránky a zbytek je pro servisáka. Nevím, zda formát DOC ukáže i obrázky, které tam jsou. To možná zkusit z toho formátu PDF "vyloupnout"potřebné stránky a uložit jako obrázky, které se zvětší (nebo vytisknou). No, uvidíte, co se Vám podaří s tím udělat, ale myslím, že jiný návod ani nebude nikdy k dispozici.
Pepr, Ben, oběma Vám moc děkuju. Já bych si to zvětšila. Ale hledám návod pro svou známou, která s PC moc "nekamarádi". Pro ni by byl lepší samostatný návod k použití, který by se navíc zobrazoval standardně.
Zkusím, jestli se mi návod podaří převést do DOC, vyházet nepotřebné informace a znovu uložit do PDF.
Ještě jednou děkkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.