Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prima se vypne po 22:00

Od: dejvid888 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám dotaz , koupil jsem si televizy od Philips a když koukám na Primu po 22:00 tak to po mě chce nějaký kód a když ho tam nedám tak se sama vypne. Nevíte kde je problém? Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Na str. 37 máte nastavení časovače vypnutí, zkuste to podle návodu na Philips download.p4c.philips.com/...

Jinak zde je technická podpora, kdyby to nepomohlo philips.cz/...

doplněno 21.01.15 08:39:

Pokud by to nefungovalo a opravdu se to vztahovalo jen na Primu, patrně je tam špatně naprogramovaný software a nezbyde, než reklamovat to.

Prima se vypne po 22:00

hodnocení

0x
Naky rodicovsky zamek proti nasilnemu a erotickemu tematu? Zkus klasiku nuly ci 1234

hodnocení

0x

Jojo, přesně totéž mi dělala nová televize Philips. Jen ne na Primě, ale celá se vypla ve 22 hodin. Byl zapnut čas na spaní, sleep. :-D Ale než jsem na to přišla! U televize nebyl papírový manuál.

tomtoza*
hodnocení

0x

zkuste 8888

taky mi to občas nahlásí..

majsterjoe*
hodnocení

0x

Souhlasím že se jedná o dětský (hotelovy) zámek. TV se zablokuje kvuli možnemu nevhodnému obsahu, nebo kvuli rušeni okolí.

doplněno 21.01.15 09:00:

A taky souhlasím s kódem 8888. Ten vymaže současné a přepíše je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]