Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaloha sms na pamětovku?

Od: lyris odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda neexistuje nějaká app android na zálohování sms ale ne na nějaký učet ale na pamětovou kartu v nějakem souboru nejlépe automaticky vím že SMS backup a restore ale ještě chci dodat že bych chtěl aby to běželo na pozadí bez ikony.. to kdyby se k telefonu někdo dostal.. a celkově tam mám moc ikon v menu :D :( daj se schovat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ikony na ploše mít nemusíš. Podrž na nějaké prst a objeví se ti nad horní lištou koš. Stačí zástupce přetáhnout a zmizí. Apku pak pouštíš ze seznamu aplikací který se ti otevře když klikneš na ikonu šachovnice.
Na ty esemesky je dobrý oskárek. Když ho necháš přestěhovat apps2sd nebo jiným souborovým managerem na kartu tak se podle mě i zprávy došlé přes mobil budou ukládat do oskárka. Další výhoda je že Oskárek posílá sms do hlavních operátorů přes webovou bránu za cenu přenesených dat. cca 10hal. Pokud máš datový tarif tak máš tím pádem esemesky zadarmo.
lyris
hodnocení

jo to vim jak z plochy ale mě jde o to celkově aplikaci ukrýt pač si píšu s kamarádkou a mam občasnou kontrolu od přítelkyně a nechci sms mazat takže to potřebuji schovat uplně defakto mi jde jen o to aby se mi na pozadí zálohovali sms aniž bych měl nějaký program na to zobrazen v mobilu jakože skrytej proces nebo proces na pozadí a s tim oskárkem to tak trochu nechápu jinak mam neomezenej paušál..

google.com/...
Existuje pár programů určených k ukrývání "nežádoucích "souborů stačí když si projedeš odkazy. Na první stránce převažují návody jak ukrýt soubor i bez paranoidních aplikací ale určitě najdeš něco co ti poslouží. Nevím jen, jestli do takto skrytého souboru bude tvoje aplikace na zálohování zpráv umět zapisovat.
Co se týče oskárka, má vlastní fórum mobilecity.cz/forum2 doufám že to z hlavy píšu dobře. jinak ti nezbyde než si otevřít mobilecity.cz a proklikat se na fórum.
doplněno 22.01.15 14:01: A co že vlastně jedete přes esemesky? Jestli má i druhá strana mobilní internet, můžete použít daleko líp nějaký instant messenger. Tam bys měl přihlášení kryté heslem a tudíž by ti odpadly starosti že si archiv zpráv někdo prohlídne. Stačí se jen poctivě při ukončení konverzace odhlásit a nemusíš řešit nějaké složité zneviditelňování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]