Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat koupila jsem holčině telefon smartphone S51 je to z číny a včera jí spadnul a rozbylo se sklíčko jen levá strana prava strana funguje ale leva ne dotyk telefonu funguje chtěla jsem se zeptat zda by to šlo opravit nebo ne zda se dá vyměnit to sklíčko či nikoliv mužete my prosím odepsat zda by se to dalo opravit děkuji s pozdravem Veselá jeste jsem chtěla napsat že to není originál že to je kopie mobilu M-HORSE SMARTPHONE S51
Dobrý den, telefon bych se nesnažil opravovat. Při pořizovací ceně nového se to nevyplatí. Jen mne tak napadá, zda holčina nechtěla raději nějaký prestižnější model a tento jí nevypadnul z ruky tak nějak záměrně. I kdyby to byla pravda, tak bych tu přehnanou cenu za "značkový" nikdy nedal.
Máte jej za levno - už víte, proč je tak levný?
Nechci se posmívat - vysvětluji výhody nákupu v CZ... - náhradní sklo můžete sehnat někde na bazaru či netu - s poštou bude třeba za 400,-, další 200 za servis (nedoporučuji opravovat doma svépomocí) - nový za 1100,-... vyplatí se?
Zkuste se stavit v nějakém blízkém servisu mobilů a případně zkuste prodat na ND.
doplněno 20.01.15 18:26:ne - myslím, že v CZ koupí - dá do servisu v CZ..
Bude předpoklad, že ty ND může zajistit servis v CZ, má nějakou záruku opravitelnosti. Dokonce může mít pojištění proti pádu - Brácha po roce a půl užívání místo prodeje přístroje omylem pustil na zem, pak dal prodejci a dostal zpět plnou cenu - pojištění stálo 300,-. Za rok a půl šla cena přístroje o 4000 dolů
Tak takové pojištění jako měl brácha už asi není, nebo už mají něco šikovného připraveného v pojistných podmínkách.
nechtěl jsem dělat reklamu - alza.cz/...
doplněno 21.01.15 07:18:Jak myslíte - nejprve říká jeden, že to neexistuje, pak druhý, že to nemá cenu...
Brácha koupil, užíval přes rok, vrátil a dostal prachy - když koupíte nějaký mobil za 10tis a za rok prodáte, asi nedostanete zpět 10 tis že? - a to pojištění je vlastně cena "nájmu"- ale jak kdo chce, tak má...
Základní info zůstala - mobil tazatelky je z číny, možná neměl homologaci v CZ,... Servis v CZ neexistuje, na eBay není žádný náhradní díl. Zaplatila jen 1200 místo 4000 za jinou značku - jiná značka by možná ještě šla opravit, ale tato nejde...
Jistě dobrý kup a správný postup podle většiny zde radících... zvláštní rady
Koupit si předražený mobil z české distribuce a ještě si připlatit záruku, je u takového pomíjivého předmětu jako je mobil opravdu "dobrý" nápad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.