Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou šířku myčky na nádobí vs 59,5cm

Od: itonda® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s myčkami na nádobí? Odešla nám vestavěná myčka Ariston, šířka 59,5 cm a co jsem se díval na Heuréce, tak mi to "vyhodilo" pouze jedinou, nějakou "noname" se stejnou šířkou. Když si koupíme užší (45 cm), tak tam bude docela velký "fuk" a naopak větší (60 cm) se nám tam nevleze, protože místo pro myčku má pouze těch 59,5 cm.

Díky za rady!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

3x

Já mám papírově 60-tku,teď jsem ji šel změřit a je široká 59,3cm. Tak,že bych si vzal metr a v obchodě ji změřil. Asi se udává 60,ale malinko míň být může.

doktpr365*

Teď jsem koukal do servisního manuálu k té mé myčce. V úvodu se uvádí šíře 60cm,ale pak ve výkresu 59,6cm a mám ji 59,3cm. Tak jak jsem psal vzít metr a změřit.

mcmerkurion*
hodnocení

2x

60cm je stavební rozměr,vše je jiné>>> futra jsou 60cm,ale ve skutečnosti měří 60,5>>> je to proto,aby věci mezi sebou mohli projít>>> myčky,sporáky,uvádí se 50 - 60 skutečná velikost je o 0,5cm menší

junkers*
hodnocení

0x

Musíte napsat prodejci, nebo si to jít do obchodu sami změřit. Ty myčky můžou mít normálně 59,5 cm, ale prodejce napíše 60 cm, prostě to tabulkově zaokrouhlí. To je jako s tričkama, některý XXL jsou vlastně XL a naopak, záleží na výrobci.

stonek*
hodnocení

0x

Předpokládám, že vestavný spotřebič typyzovaný na "60 cm" z principu půjde vestavět do prostoru skříňky 60cm u které vnitřní prostor nebývá 60,00cm. Nebo máte dojem že máte nějaký neběžný rozměr kuchyně?

honzacz*
hodnocení

0x

60 cm je velikost "díry" v lince, ale spotřebiče bývají užší, moje myčka je 45 cm, ale ve skutečnosti je široká 44 cm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]