Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ipad- obnova

Od: patas odpovědí: 7 změna:
Dobry den, prsd nekolika xny jsem koupil ipad ale z druhe ruky (neni novy) a uzivatel tam ma sve ucty apod. Jde kompletne obnovit aby byl jako pri zakoupeni v normalnim obchode? Predem mockrat diky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ales*
hodnocení

0x

Jděte do nastavení, pak obecné a úplně dole je obnovit, kliknete a dáte obnovit data a nastavení :) Vše

patas
hodnocení

Jo ale to nejde protoze to po me chce heslo ktere nemam protoze tam je jmeno a heslo od byvaleho uzivatele..

filip17*
hodnocení

0x

docela hrdina ten bývalý uživatel, že tam nechá svoje účty přepokládám přihlášené, teď jsem to zkusil a opravdu to chce heslo, iTunes jste zkusil? tam je taky obnova

doplněno 18.01.15 15:39:

apple.com/...

doplněno 18.01.15 17:23:

myslím, že na tom itunes je to celkem jasný support.apple.com/...

doplněno 18.01.15 17:24:

support.apple.com/...

patas
hodnocení

Kde prosim najdu to itunes (vim ze bych to mel asi vedet ale ipad mam poprve v ruce) diky
patas
hodnocení

S tim itunes to moc nechapu prosim nejde nejak proste obnovit cely ipad napr.tlacitky...vim ze jak jsem mel jeden telefon tak to slo...

hodnocení

0x

Pokud to chce heslo tak s tí nic neuděláš...bud jsoi koupil čorku anebo je původní majitel idiot...bez jeho hesla s tím nic neuděláš, je to featura proti zlodějům...

jajajaa
hodnocení

0x

Nejjednodušší je požádat původního majitele, aby odebral ipad ze svého iCloud účtu, pak bude vše ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]