Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
v mikrovlnce se mi přetavil drátek na trafu k magnetronu. Trafo jsem tedy odpojil a komplet vyndal. Lze používat jen ten samotný gril?
Gril a mikrovlny mají určitě každý svůj obvod, tak by se nemělo nic stát? Půjde to? Tak zapojit to mohu vždy, jistí to jistič.
Přesto by mne zajímalo zda může mikrovlnka fungovat jen s grilem při tom odpojeném trafu a magnetronu.
Mikrovlnka je samsung m8145g
Mikrovlny nemajú s grilomom nič spoločné.Gril je len topné teleso,no je prepojené cez reguláciu,aby sa neprekročil celkový príkom mikrovlnky.Teoeticky sa dá používať len gril po správnom prepojení a používať ako obyčajný gril.
Tak ta mikrovlnka má digitální displej s dotykovými tlačítky a z topného tělesa jsou vodiče připojeny k panelu s plošnými spoji, relé, malé trafíčko atd. Tak snad tam by se propojovat nic by nemělo patrně na tlačítko otevírání dvířek a přerušování vaření jsou tam prostě dva nebo tři mikrospínače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.