Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s navigacemi do mobilu pro Android, které nepotřebují připojení k internetu. Zvažuji, jestli koupit klasickou navigaci, nebo mobil a nějaký software do něj. Živím se jako řidič, tak bych jí používal denně. Díky za rydy
Mám TomTom Via 130 (doživotní aktualizace map a FW). Navi v mobilu beru jen jako nouzovku, která se sice dá použít, ale nenadchne. Pokud jste řidič, jednoznačně kupte navigaci a ohlídejte si aktualizace map. Abyste je měl zdarma. Každá navigace má klady a zápory. Těžko se radí. Jinak v DTestu 8-2014 je test mobilní navigací a na Android to vyhrál Sygic, dále pak Route 66 Navigate 6. Absolutní jednička byl TomTom, ale pro iOS, druhý pak Navigon pro WP. V celkovém pořadí Sygic byl až pátý, byť jako první s Androidem.
Někdo vám ochotně poradí alternativu a vy na něj takhle. Takže sice jste se neptal, přesto si dovoluji navrhnout jinou alternativu, a to plnohodnotnou navigaci, protože až si to takhle někam přihasíte jako řidič, abyste si mohl třeba zavolat, že jste dorazil. Navíc to bude mít větší display. Netvrdím, že mobil se nedá nabíjet za jízdy, ale pro jistotu. Já osobně nepracuji jako řidič a jako nouzovka mi stačí navigace v Nokii.
Děkuji Všem za vaše odpovědi. Mám nově v mobilu offline MapFactor a nemohl jsem přijít na to jak zrychlit simulaci navigace.Již jsem na to přišel.
Znova děkuji všem,ale různá fóra jsou přeplněna odpověďmi (radami) které nemají nic společného z dotazem.
Pak je vlákno nepřehledné.
Rosta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.