Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální TV - jak naladit

Od: kukurice* odpovědí: 7 změna:

dobrý den,

mam novou TV a nemohu naladit digitální příjem.Jak postupovat,Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dle návodu k ní. Lépe to opravdu nelze z této otázky zodpovědět. *nevi*

jabraka*
hodnocení

0x

Kromě toho se podívej,jaké je pokrytí DVBT signálem,Nedávno jsem jednomu známému se snažil rozchodit set top box,nešlo to,není pokrytí signálem.

JABRAKA

petr123*
hodnocení

0x

Pokud nemáš signál, nemáš šanci. To že se o digitálním vysílání pořád mluví neznamená že je nějak hojně dostupné po celé republice...

Pokud slušný signál máš tak v podstatě není co ladit, moderní televize si už sama zjistí jaké kanály TV a rádia jsou dostupná a sama ti je nabídne.

hodnocení

0x

Ale samozřejmě nezáleží nejen na signálu, ale taky na anténě!

petr123*

Pokdu máš slušný signá tak stačí i ta anténa co je v televizi a externí nepotřebuješ.

To bych netvrdil, z vlastní zkušenosti vím, že to není pravda. To záleží na tolika okolnostech...

petr123*

Já taky, asi jak která televize. LCD od SONY stačí integrovaná, a to jsem v místech kde je obecně se signálem problém - jak televizním tak třeba i GSM.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]