Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradili byste mi nějakou dobrou a zároveň i levnou navigaci do osobního auta? Díky
Ahoj, co tuhle, má LIFETIME mapy, což je doživotní aktualizace map zdarma, GPS od TomTom jsou kvalitní a tahle má i slušné hodnocení
Jak to myslíte, že ceny odpovídají mapám? Tak, že za vyšší cenu dostanu mapy více státům, nebo že ty mapy budou kvalitnější? Díky
ja jsem to vyresil podle me supr elegantne, stalo me to nekolik set, kdy jsem sehnal avigaci pro android do telefonu, pak drzak, USB kabel a autoadapter, suma sumarum do litru. Funguje dobre. Ma to celou evropu. Mel jsem i navig sluzebni - velka, tezka, zastaraly mapy, baterka na h...o., pomale spojeni se satelity. (Sygic)
Co je nevjetsi vyhoda, nemate 2 zarizeni ale jedno. Pozor, dost silne to papa baterii - jedina nevyhoda.
doplněno 19.01.15 08:15:no to se vám u nás nestane, že Vám bude chybět kus dálnice na mapě. Víte jak to myslím . . . u nás se prostě nestaví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.