Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestal fungovat tablet

Od: lu17 odpovědí: 2 změna:

Dobry den, mám velkou potíž. Dneska ráno jsem si do tabletu dala obrázky z počítače, aby se mohla učit do školy. Když jsem tablet poté zapla tak mi to každou 1 sekundu psalo aplikace google play přestala pracovat a že přestaly pracovat i další aplikace.Tak jsem tedy tablet znovu restartovala a ted nejde už vůbec zapnout nebo respektive zapne se, ale nenečte se hlavní plocha. Prosím vás moc o radu, je to opravdu nutné.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vypadá to na nějaké poškození souborů nebo pamětikde je uloženo vše z čeho systém startuje. Obávám se že bude nutno zkusit reset (vymazání všech dat co tam jsou). Pokud nenaběhne ani potom tak jedině servis a výměna paměti (SSD,MMC dle typu).

Reset do továrního nastavení v tomto případě podržet start a volume+ (návody jsou na netu) a po zapnutí v nabídce vybrat factory reset nebo něco takového (dle toho co tam bude v nabídce).

doplněno 10.01.15 11:01:

Ještě zkusit vyndat paměťovou kartu event. vše co tam je strčeno jestli nevadí při startu něco z toho.

lu17
hodnocení

Dekuji moc, ale mam jeste dotaz. Vsechno jsem vymazala a ted mi nejde nainstalovat zadna aplikace, nevite co s tim?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]