Nejste přihlášen/a.
Na trhu je řada virtuálních mobilních operátorů. Připadá mi pro moje potřeby (a hlavně, že využívá sítí T-mobilu kvůli pokrytí - je u nás špatný signál Vodafone) vhodný GoMobil. Má s ním někdo zkušenost? Je dobrý? Díky za radu.
Nechci nějak vychvalovat, jsem u nich od začátku (asi rok a půl), a všeobecná spokojenost. Za tu dobu žádná reklamace, mají i nějaký telefony. Postupně jsem k nim převedl pět tlf. čísel.
Operátor, co se již v titulku chlubí, že je nejlepší, ve mě moc důvěry nevzbudí. Osobně jsem uvažoval o přechodu k Mobil.cz. Měl by to být také T-Mobile, známý k nim před nějakou dobou přešel a je velmi spokojený, nabízí i solidní tarif, k předplacence je vždy internet zdarma (žádná slává, ale je), případně tarif, kdy minuta hovoru vyjde na nějakých 1,90.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.