Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč fotografií

Od: blk88 odpovědí: 1 změna:

dobrý den, prosím, mám dotaz-mám windows8,1. chci se zeptat jak mám nastavit aplikaci-otvírání obrázků? v emailu mi příjdou nějaké soubory, kde jsou obrázky a nejde mi to otevřít. děkuji za pomoc

doplněno 15.01.15 11:12:

dobrý den, prosím vás o radu a děkuji za ní moc- u toho souboru je koncovka pps. musím nastavit nějaký program aby, mi otvíral tyto soubory a jaký? děkuji vám!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mrkněte se na koncovku dodaného souboru... ta koncovka pak sdělí, v jakém formátu příloha je... tj. zda to není třeba formát, který potřebuje samostatný software. Může to být i několik fotek zkomprimovaných do ZIP, nebo soubor dat, který chce ublížit...

Myslím koncovku .PDF, .JPG . TIF apodobné - napište, co tam máte

doplněno 15.01.15 13:05:

koncovka je popsána vč. řešení zde jnp.zive.cz/...

jinak pokud by nebylo možné soubor otevřít přímo z mailu, zkuste jej uložit do PC a pak otevřít...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]