Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjistit Tel.číslo

Od: dylan771 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám telefon HUAWEI Y330-U01 ale potřebuji vědět své telefoní číslo v nastavení-Informace o telefonu dám : své telefoní číslo a tam mi to píše: NEZNÁMÉ a když někom zavolam jemu to tam píše 000 000 000 ale takové číslo já nemam. Prosím poradte co nejdříve,Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já bych strčil SIM kartu do jiného telefónu a někomu zavolal. V tom Huawei může být nastavené CLIR .
doplněno 13.01.15 14:40: Pokud to dělá i v jiném telefonu, zkuste kouknout, či není CLIR nastaveno v SIM kartě.
dylan771
13.01.15 13:47
hodnocení

Zkusím to

dylan771
hodnocení

Stejné,furt píše: Volá vám 000 000 000 a v telefonu píše: Vaše telefoní číslo: NEZNÁMÉ

aala
hodnocení

0x

Pak musí být ve vašem telefonu možnost nastavit, aby se volajícímu zobrazovalo vaše číslo.

dylan771
hodnocení

To jsem už prohledal celé nastavení a správce telefonu nikde nic není,zkoušel sem hledat na netu taky nic nenašlo.

hodnocení

0x

"Vytočte" následující kód *#31# a zjistíte, zda máte aktivní funkci skrytého čísla. Tuto funkci pak můžete vypnout "vytočením" #31#

V menu telefonu by měla existovat možnost nastavení, která ale nedělá nic jiného, než jsem napsal výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]