Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth 1.2 vs 2.0?

Od: pankys odpovědí: 3 změna:

Cus,hele chci si koupit bluetooth sluchátka,ale nwm jaký...některý maj bluetooth třídy 1.2 a jiný třídy 2.0.jakej je v tom rozdíl?Mám telefon SamsungU600 a ten má myslim že třídu 2.0,ale jistej si nejsem...kdybych si koupil sluchátka se třídou 1.2,fungovalo by to?dík za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím, 1.1 je stará verze přenosové vlny je pomalejší náročnější na spotřebu a nedokáže přehrávat hudbu, 2.0 také nepřehrává hudbu jen je rychlejší a sofistikovanější.Chápu to tak že chcete poslouchat hudbu pomocí bluetooth přenosu, pak ale nehledejte rychlosti ale telefon s podporou bezdrátového přenosu zvuku A2DP který byl vyroben pro přenos hudby pomocí modrého zubu a pokud budete chtít i mobil částečně ovládat pomocí sluchátek pokud to budou umožňovat tak by měli podporovat profil AVRCP.Jako příklad uvedu mnou koupený kousek aby bylo pochopeno.
nokia.novy-mobil.cz/...
aaamobil.cz/...
Za první e-shop ručím, spousta kupů žádné problémy, v tom druhém jsou uvedeny různé specifikace.Pokud budete chtít nějaké podobné rady ohledně „tohoto materiálu“ tak sem do větvě napište, sám jsem nějaký čas sluchátka řešil a pak i sobě a jiným kupoval.S pozdravem Adam.*cteni*
pankys
hodnocení

No mobil s profilem A2DP mám ale řešim jaký sluchátka...u některejch píšou 1.2 a u jinejch 2.0...tak by mě zajímalo jakej je v tom rozdíl...?

Tak chceš bezdrát sluchta na hudbu nebo na hovory..?
1.0 znamená že ti to bude nejspíš fakčit se staršími modely mobilů...
2.0 Je rychlejší a novší...
Pokud chceš hudbu pořid 2.0 s A2DP o 1.0 nebo 2.0 se nestarej to je parameetr který tě vůbec nemusí zajímat...Ber že je to prostě věc navíc,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]